Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce sex are bebelusul lui Kourtney Kardashian

Inedit

Afla ce sex are bebelusul lui Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian, in varsta de 35 de ani, a confirmat ca este insarcinata in luna iunie, in cadrul primului episod Keeping Up with The Kardashians din acest sezon. Vedeta are deja un baietel pe nume Mason si o fetita care se numeste Penelope, iar acum este insarcinata cu cel de a treilea copil. Pe parcursul sarcinii vedetei americane s-au facut numeroase speculatii in jurul acestui subiect. Iata ca acum vei afla ce sex are bebelusul lui Kourtney Kardashian. Kourt si partenerul ei Scott Disick, in varsta de 31 de ani, asteapta o fetita.

Penelope, celalalta fetita a celebrului cuplu, are deja 2 ani si este renumita pentru felul in care mama ei o imbraca si o aranjeaza inca de la aceasta varsta. Stim cu siguranta ca surioara ei care este pe drum va avea parte de acelasi tratament regesc ca si ea. Kourtney ar putea naste in orice moment de acum, asa ca familia Kardashian se pregateste intens pentru marele eveniment.

Dupa cum s-au obisnuit cei care urmaresc reality show-ul, probabil ca in sezonul urmator vom vedea si un baby shower pe care Khloe si Kim il pregatesc pentru sora lor. Sa speram ca micuta care este pe drum va purta mai mult roz decat verisoara ei North West!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top