Connect with us

Revistateo.ro

Află ce spun bărbaţii despre părul tău

Cuplu

Află ce spun bărbaţii despre părul tău

Află ce spun bărbaţii despre părul tău. Brunetele, partenere ideale! Dacă sunteţi brunetă sau intenţionaţi să vă vopsiţi părul în această nuanţă, aflaţi că 71% dintre bărbaţii intervievaţi de Cosmopolitan au declarat că s-ar vedea toată viaţa alături de o femeie brunetă. Nu ştim dacă are vreo legătură sau nu cu un studiu conform căruia mai bine de un sfert dintre femeile cu părul negru se consideră mai bune la pat decât cele roşcate ori blonde, dar cu siguranţă acestea sunt pe primul loc în topul bărbaţilor.

Barbaţilor le place stralucirea părului! Pentru ei, asta înseamnă că partenera lor are grijă de ea şi ştie cum să se aranjeze caât mai bine. Drept urmare, 72% dintre bărbaţi au declarat că preferă ca o femeie să aibă părul strălucitor.

Părul natural, în top! Nu ne referim aici neapărat la culoarea părului, căci asta am stabilit puţin mai sus. Este vorba mai degrabă de aspectul lui. Mai mult de o treime dintre bărbaţi declară că nu suportă părul coafat în exces al partenerelor şi vor mai degrabă ca acestea să-şi poarte podoaba capilară într-un mod cât mai natural şi plăcut la atingere.

Zece lucruri pe care barbatii vor sa le auda de la femei

SARUTARI CRIMINALE. Ce greseli fac barbatii cand ating buzele unei femei

Subţire, lung şi ondulat natural! Ăsta se pare că este părul ideal care să însoţească o parteneră ideală pentru un bărbat. Pe locul doi aceştia au votat tipul de coafură a la Jennfer Aniston, un fel de păr “perfect dezordonat”.

Nici scurt, nici prea lung! Lungimea medie a părului partenerei este cea ideală din punctul de vedere a celor 55% dintre bărbaţii întrebaţi de Cosmopolitan despre podoaba capilară a partenerei. Aceşti nu vor ca iubitele lor sa aibe cosiţele până la călcâie, dar nici tunse băieţeşte.

Bărbaţilor le plac împletiturile şi schimbările de look. Sigur, vorbim despre cele ale partenerelor, pe care domnii vor să le vadă cât mai originale. 83% vor ca iubitele ori soţiile să poarte părul împletit, în timp ce 73% preferă coafurile asimetrice ale partenerelor, în locul celor banale. Cu toate astea, bărbaţii nu remarcă prea des schimbările de look ale femeilor, aşa că nu fiţi dezamăgite dacă nu vă complimentează după ce veniţi de la coafor, căci bărbaţii vor rămâne…bărbaţi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top