Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce spun mâinile despre personalitatea ta

Stiri

Află ce spun mâinile despre personalitatea ta

Mâinile dezvăluile caracteristici importante ale personalităţii unui om, dar şi obiceiuri din viaţa sa zinlică. Potrivit lui Helen Elizabeth Evans, specialist în amprentologie şi în limbajul mâinilor, liniile de pe mana dreapta îţi arată personalitatea ta publică, felul în care te comporţi cu ceilalti în societate, în timp ce liniile din mâna stângă dezvăluie secrete despre viaţa ta personală.

CITEŞTE ŞI: 5 ALIMENTE PENTRU MÂINI ŞI PICIOARE RECI

Persoanele care au palmele cu formă neregulată, cu degetele mai scurte sunt firi extrovertite, vulcanice şi simt mereu nevoia sa fie în centrul atenţiei. Cei care au degetele mai scurte comparativ cu partea întreagă a palmei sunt oameni de acţiune, care întotdeauna reuşesc să mobilizeze şi alte persoane.

Persoanele care au palmele alungite, cu degete lungi sunt firi sensibile, sunt mânaţi mereu de emoţii şi au în unele cazuri capacităţi crescute de a înţelege şi a analiza atât oamenii din jur, societatea, cât şi pe ei însişi. Cei cu mâinile alungite şi degetele lungi au puternice înclinaţii creative şi artistice, fiind totodată receptivi şi grijulii din fire.Cu toate acestea, sunt şi foarte critici şi obişnuiesc să aibă un cerc relativ restrâns pe prieteni, fiind foarte selectivi în materie de oameni.

Persoanele care au palmele late, pătrăţoase au înclinaţii puternice pentru tot ceea ce înseamnă natură, sunt firi loiale, dar şi foarte critice, obişnuiesc dese ori să clasifice oamenii, acţiunile, gesturile, cuvinte în ,,bun” sau “rău”, în ,,alb” sau ,,negru”, respingând orice fel de nuanţă care ţine de circumstanţele în care o persoană a făcut sau a spus un anumit lucru, nuanţe din care până la urmă este formată întreaga lume. Totodată, cei cu palmele mai late au dificultăţi atunci când vine vorba de exprimarea propriilor emoţii.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top