Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce zodie esti in horoscopul spaniol

Stiri

Afla ce zodie esti in horoscopul spaniol

Horoscopul spaniol este plin de simbolurile se farmecul mediteranean: spiritul si pasiunea pe care numai ibericii o pun in felul lor de a trai. Descopera ce zodie esti in functie de ziua in care te-ai nascut pe meleagurile culturii spaniole.

Daca te-ai nascut in datele 1, 10, 19, 28 ale lunii, esti in zodia Toreadorului. Toreadorul este o fire independenta care stie ce vrea de la viata. O fire luptatoare, ia mereu taurul de coarne si se implica trup si suflet si in relatiile sentimentale. Nu lasa nimic in urma si traieste totul cu intensitate.

Daca te-ai nascut in datele 2, 11, 20, 29 ale lunii, esti in zodia Flamenco. In mod aparent, pari o persoana lipsita de orice urma de pasiune, chiar daca flamenco este un dans extrem de pasional. Am zis in mod aparent. Pana si dansatorii de flamenco mai intai se inconjoara unul pe celalalt ca intr-un joc senzual de imperechere.

Daca te-ai nascut in datele 3, 12, 21, 30 ale lunii, esti in zodia Maurului. Cauti permanent senzatii noi, prieteni noi… o continua reinnoire. Esti o fire optimista si vesela insa, datorita faptului ca esti chitibusara, unele lucruri incep sa te plictiseasca cand pe altii abia incep sa ii bucure.

Daca te-ai nascut in datele 4, 13, 22, 31 ale lunii, esti in zodia Morii de vant. Te caracterizeaza nonconformismul si asta face din personalitatea ta una de-a dreptul interesanta deoareca adaposteste multe paradoxuri. Esti toleranta cu cei din jur pana cand vine vorba despre autoanaliza ta. Poti sa atingi uneori cote paranoice.

Daca te-ai nascut in datele 5, 14, 23 ale lunii, esti in zodia Cidului. Esti o persoana extrem de emotionala si impartasesti in general toate trairile tale cu ceilalti. Atunci cand te enerveaza ceva, nu eziti sa pui punctul pe i oricat de mult ar durea acest lucru.

Daca te-ai nascut in datele 6, 15, 24 ale lunii, esti in zodia Garoafei rosii. Esti o fire calda si deschisa si foarte sensibila, delicata precum o garoafa. Iti place sa ii ajuti pe ceilalti, implicandu-te in campanii umanitare si sociale.

Daca te-ai nascut in datele 7, 16, 25 ale lunii, esti in zodia Taurului. Te atasezi cu dificultate de oameni si te detasezi la fel de greu. Esti o persoana care vrea schimbare mereu, insa ii este frica de consecinte. Atunci cand te indragostesti (se intampla foarte rar), o faci cu patima.

Daca te-ai nascut in datele 8, 17, 26 ale lunii, esti in zodia Mina lobata. Esti o floare rara a vietii, inca mai crezi in bunatatea si iubirea suprema. Energia si spiritul tau emana culori in jur, molipsindu-i pe ceilalti. Esti o persoana calda si extrem de intelegatoare, dar si cicalitoare uneori.

Daca te-ai nascut in datele 9, 18, 27 ale lunii, esti in zodia Sangriei. Iubesti tot ce este frumos, esti pasionata de calatorii si iti place aventura. Iti place sa cunosti, esti o fire extrem de curioasa si absorbi toata informatia din jurul tau in speranta ca vei intelege mai bine lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top