Connect with us

Revistateo.ro

Află cum poți să îți albești unghiile

Stiri

Află cum poți să îți albești unghiile

Dacă aveți problema petelor pe unghii sau nu puteți să scăpați în totalitate de culorile intense cu care vi le-ați vopsit, iată că există câteva soluții inedite. Află cum poți să îți albești unghiile acasă!

Pasta de dinți este o soluțe bună. Folosiți o periuță de dinți de dimensiuni mici și frecați-vă unghiile cu pastă de dinți pentru un minut sau două. Acționează exact ca un scrub. Este posibil să fiți nevoite să repetați procedura încă o dată sau de două ori, dar în final veți obține efectul dorit. Pasta de dinți sub formă de pastă acționează cel mai bine, evitați gelul albastru sau verde.

Faceți o pastă din suc de lămâie și bicarbonat de sodiu. Stoarceți o jumătate de lămâie într-un bol și amestecați-o cu bicarbonat de sodiu până ce obțineți o pastă abrazivă. Utilizați o periuță de dinți pentru a curăța unghiile. Se spală mâinile și se repetă procedura dacă este necesar. Dacă aveți mici tăieturi sau crăpături, țineți această soluție la distanță! Aciditatea din sucul de lămâie nu va face bine.

Cumpărați de la farmacie un creion pentru albirea unghiilor. Da, există așa ceva și se pare că dă rezultate. Dacă nu găsiți, puteți face o pastă din 3% perioxid de hidrogen și bicarbonat de sodiu. Acoperiți unghiile cu ea și lăsați-o să acționeze aproximativ 3 minute. Clătiți apoi cu apă caldă.

Pentru a preveni petele care pot apărea pe unghii, folosiți întotdeauna un strat de lac transparent înainte să aplicați culoarea. Acest pas adițional se merită cu siguranță. Dacă aveți unghiile pătate din alte cauze, mergeți la medic. S-ar putea să aveți anumite carențe în organism.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top