Connect with us

Revistateo.ro

Află cum să arăţi bine în blugi strâmţi

Inedit

Află cum să arăţi bine în blugi strâmţi

Persoanele cu forme voluptoase nu se simt confortabil să poarte blugi strâmţi, dar acum există câteva trucuri.

CITEŞTE ŞI: IATĂ CUM ÎŢI ALEGI BLUGII ÎN FUNCŢIE DE FORMA CORPULUI

Alege blugii cu atenţie. Aceştia ar trebui să fie confortabili, să îţi facă posteriorul să arate bine şi să nu pară demodaţi. Purtaţi blugi confortabili din material stretch, care să îţi subţieze silueta. Alege culori închise, deoarece acestea subţiază. Nu îndoii blugii jos. Nu purta blugi cu multe aplicaţii sau foarte rupţi.

Alege bluzele cu atenţie. Pentru a crea o senzaţie de alungire, poartă bluze care să dea impresia că ai o siluetă cu formă de clepsidră, cu următoarele caracteristici: imprimeuri mici, de culoare închisă. Gulere în V, benzi elastice pe talie sau gulere sub formă de barcă.  Suprapunerea unei bluze largi, mai scurtă, peste una lungă şi strâmtă. Blugii stramti ideali trebuie sa îţi vină perfect şi să nu aibă prea multe buzunare. Atunci cand probezi o pereche de blugi strâmţi, încercă să te apleci pentru a vedea dacă ai posteriorul la vedere, caz în care ar fi bine să porţi bluze mai lungi, care să-l acopere.

Alege accesoriile şi lenjeria cu atenţie. Poartă sutiene cu suport, care să îţi ridice sânii. Aranjează bretelele corespunzător, atunci când îţi atingi tâmpla, sânii ar trebui să fie la nivelul cotului. Poartă cercei, coliere sau eşarfe lungi.  Poartă pantofi cu toc crem sau de aceeaşi culoare cu blugii.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top