Connect with us

Revistateo.ro

Află de aici dacă eşti bună la pat

Stiri

Află de aici dacă eşti bună la pat

Află de aici dacă eşti bună la pat. Foarte multe femei renunţă să mai fie sexy odată ce ajung să fie implicate într-o relaţie stabilă. Nu uitaţi însă că dacă nu puneţi lemne pe foc, acesta se va stinge. Iată aşadar câteva dintre greşelile pe care nu ar trebui să le mai repetaţi.

Ai renunţat la lenjeria sexy. Sigur, pijamalele pufoase pot fi foarte confortabile, dar nu tocmai atrăgătoare în ochii partenerului. Acesta are nevoie să vadă cât de provocatoare eşti, pentru a nu-i fugi mintea în altă parte. Surpinde-l, aşadar, cu ţinute cât mai sexy şi demostrează-i că ar pierde timpul căutând o altă parteneră,atâta timp cât te are pe tine.

CITEŞTE ŞI: Aplicaţiile sexy GRATUITE care vă cresc pofta de amor

Sexul este doar pentru dormitor. Este indicat ca, din când în când, să renunţi la confortul patului din dormitor şi să încercaţi alte locuri pentru amor. Nu spune nimeni să ieşiţi în spaţiul public, dar, cu cât mai neconvenţional locul, cu atât experieţa va fi mai inedită.

Nu te tentează să încerci lucruri noi. Ai descoperit ce-ţi place, iar asta te face fericită. Foarte bine, însă bărbaţii vor mereu ceva nou, iar dacă îţi vei refuza partenerul de fiecare dată când îţi va propune ceva, acesta se va plictisi şi se va îndrepta către altcineva. Indiferent de idee, arată-i cel puţin că eşti dispusă să experimentezi.

Faceţi sex rar. În acest caz ar fi bines ă te întrebi dacă mai are rost să continuaţi această relaţie. Atunci când sexul devine o povară, este clar că ceva nu merge. Încercaţi să discutaţi despre asta şi să veniţi cu lucruri noi, care să vă amintească de vremurile în care abia aşteptaţi să ajungeţi în dormitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top