Connect with us

Revistateo.ro

Ai fruntea prea lată? Iată cum poți să remediezi problema!

Machiaj

Ai fruntea prea lată? Iată cum poți să remediezi problema!

Produsele cosmetice și de make-up sunt create pentru a ne ajuta să ne consolidăm și să ne îmbunătățim caracteristicile. Totodată, pot să remedieze anumite trăsături care sunt proeminente, sau le pot pune în valoare, în funcție de ceea ce dorim. Fruntea lată este o caracteristică interesantă, însă deseori este privită ca un defect de frumusețe minor. Iată câteva sfaturi și trucuri care te pot ajuta să ai o frunte aparent mai îngustă.

1. Folosește fardul de obraz. Un fard de obraz luminos poate atrage atenția de la frunte. Alege nunațe de roz sau piersică pe care să le aplici de-a lungul pomeților. Este un truc eficient și atrage atenția asupra zonei centrale a feței.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI FACI SINGURĂ BALSAMUL DE BUZE

2. Alege un fond de ten mai închis. Aplică un fond de ten mai închis pe tâmple și pe linia părului. Asigură-te că ai părul prins, pentru a nu te murdări. Alege un fond de ten cu 3-4 nunațe mai închis decât tenul tău și trasează o linie continuă pe circumferința frunții, cu ajutorul unei pensule late. Conturul trebuie să arate natural, fără linii dure, așa că folosește-te de degete pentru a uniformiza fondul de ten.

3. Efectul de oraji subțiri este o soluție pentru a atrage atenția de la zona frunții. Aplică o pudră cu 3 nuanțe mai închisă decât tonul pielii tale, într-o linie diagonală, de la centrul obrazului spre ureche. Din nou, această linie trebuie să aibă un aspect natural, nu să fie o linie dură.

4. Aplică un machiaj puternic în zona ochilor. Așa vei atrage atenția asupra lor și nu asupra frunții. Machiajul ochilor poate să schimbe instant forma feței unei persoane.

5. Dă-le sprâncenelor tale forma corectă. Sprâncele îți pot oferi un aspect mai tânăr și ajută la încadrearea feței tale. Dacă vrei ca fruntea ta să pară mai subțire, mergi la un specialist și schimbă forma sprâncelelor într-una care te avantajează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top