Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ai incerca asa ceva? Controversatul SAMPON DE CAI face furori printre romance

Cea mai noua tendinta in materie de ingrijire a parului este una pe cat de bizara pe atat de populara, cel putin printre constantence. Tot mai multe femei din orasul dobrogean se spala pe cap cu sampon de cai.

Putina lume a auzit despre cat de eficient este samponul de cai, insa cert este ca mastile de ingrijire a parului cu ulei de masline au fost inlocuite cu acest produs de-a dreptul inedit, daca nu chiar ciudat. Medicii dermatologi si coafezele le avertizeaza pe romancele care folosesc acest tip de sampon ca nu e tocmai in regula tratamentul pe care il aplica parului lor.

Intr-un pet shop din Constanta, samponul de cai se vinde ca painea calda, iar achizitia pare a fi destinata in majoritate femeilor. Chiar si vanzatoarea magazinului l-a incercat, sustinand ca este uimita de beneficiile sale. Samponul de cai achizitionat de constantene este folosit de ingrijitorii de cai de la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii din oras.

CITESTE SI: O femeie a înlocuit şamponul cu FĂINA. Uite ce s-a întâmplat după 3 ani!

Adrian Balba, directorul Complexului, spune ca acest sampon este unul bun, desi este destinat animalelor. Femeile care au incercat samponul de cai spun ca nu mai au probleme cu matreata iar firele de par nu mai sunt la fel de roase chiar dupa prima spalare.

CITESTE SI: Șamponul cu usturoi oprește căderea părului. Iată cum trebuie să îl folosești!

Hair-stylistii si medicii sunt ceva mai reticenti in privinta utilizarii acestui produs: „Va spun sincer ca nu l-as folosi, in dorinta de a mai pastra cele cateva fire de par care mi-au mai ramas”, a precizat dr. Gheorghe Nicolae (medic dermatolog) pentru Neptun TV.

Sursa foto: lovethispic.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top