Connect with us

Revistateo.ro

coafuri

Frumusete

Ai parul lung? Iata 2 coafuri pe care le faci in 10 MINUTE. Perfecte pentru acest SEZON!

Le faci in 10 minute, iar parul tau are un aspect frumos pe tot parcursul zilei. Invata sa faci aceste impletituri superbe!

Atunci cand ai parul lung, nu il poti purta doar desprins, insa te-ai plictisit si de banala coada de cal. Iata doua solutii ingenioase prin care sa realizezi impletituri simple dar cu un efect senzational!

Parul va arata impecabil, de zici ca l-ai aranjat la salon. Dar, shhh! Doar tu stii secretul: a durat doar 10 minute!

Pentru aceste coafuri, nu ai nevoie de multa indemanare, ci de putina rabdare. Iata cum realizezi o coafura numita „impletitura cascada”:

Fa cararea pe ce parte obisnuiesti sa o porti. Ia cateva fire de par, pe care sa le imparti in trei sectiuni. Impleteste-le simplu, cam 5 centimetri. Lasa fire-le de par DIN PRIMA SECTIUNE sa cada. Nu te teme, lasa-le precum o cascada.

coafuri 6

Ia inca o sectiune de par, din apropierea celor pe care tocmai le-ai impletit si impleteste 5 centimetri si lasa sa cada, impreuna cu celelalte doua ramase. Asa vei lega impletitura ca o coroana in jurul capului.

coafuri 7

CITESTE SI: Ce culori se poarta toamna aceasta, in materie de par

CITESTE SI: TOP tendinte in materie de tunsoare TOAMNA 2015

Iata cateva trucuri:

– poti folosi agrafe de par, daca nu esti sigura ca impletitura va rezista toata ziua. Prinde la fiecare 5 centimetri firele impletite.
– parul nespalat de o zi se impleteste cel mai usor, caci parul curat este prea alunecos.
– daca tu chiar nu te pricepi la coafuri, arata articolul unei prietene sa te ajute!

A doua coafura e la fel de simpla. Prinde doua suvite din ambele parti ale fetei spre spatele capului. Impleteste-le cam 5 centimetri. Continua a impletesti, insa adauga cate o suvita subtire din stanga si din dreapta la fiecare 4-5 centimetri de impletitura. Repeta pana cand impletesti parul sub forma de coada, pe care o prinzi cu un elastic de par. Vezi in imagini cat de usor este!

coafuri 2

Surse foto: oncewed.com, missysue.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top