Connect with us

Revistateo.ro

cana de cafea

Stiri

Ai saruta aceste buze de pe cana de cafea? Unora li se poate parea bizar, altii le adora!

Un designer din Coreea inventat o cana de cafea pe care o poti… saruta. Este o idee pe care multi dintre iubitorii de cafea au imbratisat-o!

Designerul coreean Jang WooSeok a creeat cana de cafea pentru tinerii care vor sa fie la moda si il considera un simbol al culturii urbane.

CITESTE SI: STUDIU SURPRIZA: cafeaua iti creste concentrarea, dar te face mai putin CREATIV. Vezi ce iti sporeste imaginatia!

CITESTE SI: Pune ZEAMA DE LAMAIE in CAFEA! Efectul este INCREDIBIL!

Este un cadou perfect pentru indragostitii de cafea!

Cana de cafea este, de fapt, un pahar, caci nu are toarta. Acesta are un capac special care are… buze si nas. Practic, cel care bea cafea din acest recipient, saruta cana si are parte de o experienta inedita si amuzanta. E pentru cei care iubesc atat de mult cafeaua incat ar putea sa o sarute!

Tinerii coreeni au imbratisat trendul si s-au fotografiat cum foloseau cana de cafea, care vine in doua culori: alba sau neagra.

cana de cafea

cana de cafea

Peste 150 de milioane de saci de cafea se beau, in toata lumea, intr-un an. In Romania, consumul mediu de cafea pe cap de locuitor este de 2,5 kilograme pe an.

In urma unor studii s-a constatat ca acidul calorgenic si cofeina din cafea stopeaza debutul diabetului de tip 1 si 2. De asemenea licoarea ajuta si ficatul, iar antioxidanti previn distrugerea celulelor si protejeaza inima. Antioxidantii din cafea ajuta chiar si la prevenirea unor boli temute precum cancerul. In urma unor zeci de studii s-a constatat ca persoanele care consuma 2 cani de cafea pe zi sunt mai putin vulnerabile la aparitia cancerului mamar, hepatic, de colon, cranian sau al corzilor vocale.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top