Connect with us

Revistateo.ro

Ai un stil de viata sanatos, dar SIGUR faci si tu aceste greseli!

Stiri

Ai un stil de viata sanatos, dar SIGUR faci si tu aceste greseli!

Te feresti de alimentele nesanatoase, faci sport si iti place sa ai un corp fara grasimi, in plus de asta, ai grija ca si cei apropiati tie sa iti urmeze calea. Asta inseamna sa ai un stil de viata sanatos, insa chiar si asa faci anumite greseli de care nu iti dai seama. Iata o scurta lista a acestora.

NU CITESTI (CORECT) ETICHETELE ALIMENTELOR
In general nu te uiti la ingredientele de pe ambalaj sau citesti doar numarul de calorii trecut pe hartie. Pericolul din alimente sta tocmai in lista ingredientelor. Aditivii alimentari si chimicalele apar trecuti in denumiri pompoase chiar si pe produsele pe care scrie „100% natural”.

CITESTE SI: PE ASTA N-O STIAI. CUM SCAPI DE CALORII… ALTFEL

CONSUMI ZAHARURI „ORGANICE, NATURALE”
Chiar si zaharul din trestia organica sau din miere este tot zahar si contribuie la marirea zaharului din sange. In plus, zaharul este cel care alimenteaza dependenta corpului de dulce. O alternativa pentru zaharul natural este stevia lichida.

TE INFOMETEZI PENTRU A FI IN STARE BUNA LA PETRECERI
Mai ales daca mergi la petreceri unde exista platouri cu carne si branza din belsug, si alte produse care te „baga in boala”. Mananca ceva inainte de a merge la party pentru ca, daca esti flamand/a exista riscul sa nu te mai poti opri din mancat acolo, iar dansul va fi unul greoi dupa aceea sau deloc. Nu era ideea sa te distrezi?

NU REFUZI DIN RUSINE
Atunci cand cineva te serveste cu un produs alimentar despre care stii cat de nesanatos este, adesea iti e rusine sa refuzi si iti zici: hai ca merge o bucatica! Fii fara rusine si expune-ti motivele pentru care nu poti manca chipsuri sau prajituri pline de chimicale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top