Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Ai unghii extrem de fragile? Iată 5 soluții naturiste de pe vremea bunicii!

De ce au unele persoane unghii fragile? Există o serie de răspunsuri la această întrebare: de la proasta alimentație la lucrurile care sunt atinse de mâini în fiecare zi, mai ales dacă sunt pline de chimicale. Iată 5 soluții naturiste de la bunica pentru tratarea unghiilor fragile.

1. ULEIUL DE MĂSLINE
Ai nevoie de puțin material de bumbac și ulei de măsline. Aplică uleiul pe bumbac și șterge-ți unghiile la fel cum procedezi cu acetona pentru îndepărtarea lacului, timp de 20 de minute. Această practică trebuie făcută de patru ori pe săptămână dacă vrei să ai unghiile întărite.

2. ULEIUL DE MĂSLINE CU SUCUL DE LĂMÂIE
Amestecă o lingurițăm de ulei de măsline cu două linguri mari de suc proaspăt de lămâie și ține unghiile în acest lichid miraculos timp de 15 minute.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI MENȚII UNGHIILE ÎNTR-O STARE PERFECTĂ
3. CEAPA
Mărunțește ceapa cu ajutorul mâinilor, fără să te uiți la ea (dacă nu vrei să lăcrimezi). Ține-ți mâinile în ceapă și freacă cojile de unghiile tale pentru a le reda fermitatea.

4. ULEIUL DE RICIN CU USTUROI
Datorită conținutului ridicat de vitam
ina E, uleiul de ricin este de mare ajutor la întărirea unghiilor. Amestecă puțin ulei de ricin cu un usturoi mic mărunțit și ține-ți mâinile în această soluție naturistă.

5. SAREA
Toarnă puțină sare în apă călduță (cam 3-4 linguri) și ține-ți mâinile în lighean. Este cel mai ieftin și mai rapid mod de întărire a unghiilor. O astfel de ședință cu sare nu trebuie să dureze mai mult de 15 minute.

MAI MULT DESPRE UNGHII: Vrei să știi care sunt alimentele care ajută la creșterea unghiilor? Află de aici!

Sursa foto: salud.com.ar

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top