Connect with us

Revistateo.ro

Ai VERGETURI? Încearcă acest ulei!

Stiri

Ai VERGETURI? Încearcă acest ulei!

Piaţa este invadată de produse care promit să te vindece de inesteticele vergeturi, însă doar intervenţiile cu laser te pot scăpa definitiv de această problemă. Cu toate acestea, un rezultat bun îl au tratamentele pe bază de ulei de ricin.

În continuare îţi oferim trei variante cu ulei de ricin, pentru a atenua vergeturile şi a te simţi mai bine în pielea ta.

CITEŞTE ŞI: Acum poți elimina celulita mai repede decât credeai

Masajul cu ulei de ricin şi ulei de cocos. Cele două tipuri de ulei vor rezulta un adevărat elixir al frumuseţii, spun cei care l-au încercat deja. Acest compus va hidrata intensiv pielea (poate fi folosit şi pentru păr) şi va atenua aspectul vergeturilor. Totodată, combinaţia dintre uleiul de ricin şi cel de cocos poate rezolva şi problema iritaţiilor, fiind ideal şi în tratamentele anti-rid.

Masajul cu ulei de ricin şi gel de aloe vera. Combinate, cele două substanţe au un puternic efect antioxidant şi pot reduce din inflamaţiile pielii. În plus, dacă le vei folosi împreună, vei ajuta zona cu vergeturi să se refacă, hrănind totodată epiderma. Să nu uităm că uleiul de ricin conţine şi o cantitate importantă de vitamina E, care va ajuta la repararea fibrelor de colagen, redând astfel elasticitatea pielii.

Masajul cu ulei de ricin călduţ. Întrucât uleiul de ricin este încălzit, vitaminele şi mineralele din acesta vor contribui la atenuarea vergeturilor şi-i va reda pielii strălucirea şi fermitatea de odinioară. După aproximativ o săptămână ar trebui să vezi ceva îmbunătăţiri legate de vergeturile tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top