Connect with us

Revistateo.ro

Al Bano a facut infarct

Stiri

Al Bano a facut infarct

Cantaretul italian Al Bano a suferit un infarct vineri seara si a fost operat de urgenta la Roma.

Operatia a durat trei ore, iar artistul a acordat deja un interviu in dimineata urmatoare. A spus ca se simte mai bine dupa acea interventie chirurgicala, conform site-ului Corriere della Sera.

Infarct pe scena

Al Bano a sutinut vineri seara un concert de Craciun la Auditorium della Conciliazione din Vatican. Acesta a facut infarctul pe scena. A simtit dintr-odata o durere intensa in zona pieptului si apoi a parasit scena.

”Am simtit prima durere vineri seara, in jurul orei 18.00. Apoi, a urmat a doua. In jurul orei 20.00 am fost dus la spital. Operatia a durat trei ore. Aveam o problema grava, care a fost rezolvata foarte bine de catre medici. Acum ma simt bine. Sunt intinerit, voi pleca intr-un turneu”, a dezvaluit Al Bano pentru oggi.it.

Interventia a fost realizata de pacientul semisedat, iar artistul a fost constient pe parcursul operatiei. „Am auzit tot ce spuneau medicii si de cateva ori mi-am muscat limba. Am vrut sa fac cateva glumite, dar mi-am zis ca ar fi maio bine sa nu le distrag atentia”, a mai marturisit artistul.

CITESTE SI: Amedeo Bolohoi, omul care a infiintat trupa Voltaj, a facut infarct pe strada

Al Bano a vorbit si cu jurnalistii de la Corriere della Sera. Conform propriilor declaratii, medicii i-au reconstruit doua vase coronariene si a vorbit despre faptul ca se simte protejat de „Spiritul Sfant”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top