Connect with us

Revistateo.ro

Al Bano și Romina se recăsătoresc

Staruri

Al Bano și Romina se recăsătoresc

Cântărețul Al Bano și Romina se recăsătoresc dîn nou după ce au fost despărțiți o perioadă. Nu este o informație confirmată de cei doi, însă este zvonul momentului în presa italiană.

Cei doi fac nuntă din nou la 48 de ani de la prima căsătorie, conform săptămânalului „Nuovo”. Cei doi au trecut pe la tribunal în ultimii ani.

Romina are 66 de ani, iar Al Bano are 75. Se pare că între cei doi s-a reaprins flacăra iubirii după ce și-au dorit să nu se mai vadă deloc.

Cântă din nou împreună și sunt de nedespărțit. Principala criză prin care au trecut Al Bano și Romina a fost dispariția fetei lor, Ylenia.

Romina este convinsă și în ziua de azi că fiica ei dispărută de un amar de vreme este vie, în timp ce Al Bano nu mai are nicio speranță.

Cei doi au patru copii împreună: Ylenia, Yari, Cristel și Romina Jolanda. Yari are 44 de ani, Cristel are 32 și Jolanda 30. Cei doi s-au despărțit legal în anul 1999.

Fiica lor cea mare, Ylenia Carisi, a dispărut fără urmă în anul 1994. Aceasta a fost văzută ultima dată la New Orleans. În acea vreme, Al Bano i-a reproșat Rominei că totul s-a petrecut din cauza ei.

Ylenia a renunțat la școala din Londra la începutul anului 1990 pentru a călători în jurul lumii. Al Bano susținea că mama ei a încurajat-o să își ia viața în piept, el fiind ceva mai conservator.

CITESTE SI: Gabriela Cristea, despre fosta sa relație: „În momentul în care am avut parte de violență fizică…”

Cine vine la Vocea României? Anunțul care a strâns zeci de mii de vizualizări

Și-a început aventura în America de Sud, iar câteva luni mai târziu a ajuns în New Orleans unde i s-a pierdut urma.

Ultima oară, fiica celor doi a fost văzută în ianuarie 1994. Ylenia avea doar 23 de ani când a dispărut. Inițial s-a crezut că fata și-ar fi luat viața aruncându-se de pe un pod în râul Mississippi.

Corpul fetei nu a fost găsit niciodată, motiv pentru care nu se știe sigur dacă tânăra este sau nu în viață.

„Ne vrem fiica înapoi!”

„Ne vrem fiica înapoi, vie sau moartă!”, au declarat cei doi celebri cântăreţi italieni de fiecare dată când au acordat interviuri pe tema dispariției Yleniei.

Amândoi s-au acuzat de neglijență în ce privește creșterea și educația fiicei lor.

„Ylenia, a învățat-o pe Romina să fumeze marijuana. Se drogau amândouă, împreună. Erau mereu în preajma unor persoane care consumau marijuana.

Lucrurile s-au schimbat după căsătorie. Dacă îl contraziceam, se înfuria, începea să urle. Era un dictator. Şi pentru mine, şi pentru fiica noastră”, declara Romina în urmă cu câțiva ani.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top