Connect with us

Revistateo.ro

Al doilea Soare, fenomenul care intriga si in 2017. VIDEO

Inedit

Al doilea Soare, fenomenul care intriga si in 2017. VIDEO

Despre cel de-al doilea Soare s-a scris mult in ultimii ani. Fenomenul straniu a impartit lumea stiintifica in doua. Exista adepti ai teoriei conspiratiei care sustin ca acest fenomen anunta un eveniment care nu mai poate fi amanat: apropierea de Terra a temutei planete Nibiru!

Se apropie Nibiru?

Al doilea Soare a putut fi observat pe cer la inceputul acestui an, in urma cu cateva zile. Locuitorii din Bratislava au imortalizat momentul, iar imaginile s-au viralizat in scurt timp. Imaginile au ajuns si in atentia cercetatorilor de la NASA.

Oamenii de stiinta sustin ca la mijloc este vorba despre o iluzie optica, insa multi cred prezenta stelei respecta in totalitate vechile profetii sumeriene. Se spune ca planeta reptilienilor, Nibiru, cunoscuta si ca planeta X, se apropie de Pamant din 3.600 in 3.600 de ani. Ultima trecere a lui Nibiru pe langa Pamant ar fi provocat marele potop, „Potopul lui Noe”.

Despre planeta Nibiru nu s-a mai scris nimic in ultima perioada, insa adeptii conspiratiilor sustin ca cei de la NASA primesc in permanenta informatii despre obiectul ceresc.

CITESTE SI: VIDEO: Se apropie planeta Nibiru? Fenomenul care s-a intensificat pe toată planeta

Conspirationistii cred ca NASA nu vrea sa prezinte informatii despre Nibiru pentru a nu crea panica pe planeta. Confirmarea existentei acestei planete ar tulbura comunitatea stiintifica internationala.

Se spune ca pe Nibiru ar loc zeii reptilieni care au contribuit la dezvoltarea tehnologiilor in Sumerul Antic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top