Connect with us

Revistateo.ro

Al Pacino a plătit scump prețul succesului

Inedit

Al Pacino a plătit scump prețul succesului

Starul de la Hollywood, ajuns la 74 de ani, spune că, odată cu celebritatea, ești privat de anumite lucruri banale, dar care dau farmec vieții. De exemplu, Al Pacino a mărturisit că-i este imposibil să mai meargă într-un magazin alimentar obișnuit, iar cu metroul nu a mai călătorit de 50 de ani.

Celebritatea le-a afectat viața și copiilor săi, Julie Marie, în vârstă de 25 de ani și gemenii Anton și Olivia, de 14 ani.

Chiar dacă el s-a obișnuit cu asta și nu-l mai deranjează să fie recunoscut în public, ori să i se ceară autografe sau să fie fotografiat, copiii săi încă mai au probleme cu lumina camerelor de filmat.

CITEȘTE ȘI: „Cel ales”, filmul românesc al anului

„Nu mă deranjează, dar copiilor mei le este dificil să iasă cu mine în public. Sunt bine fără să fiu anonim. Am învăţat, într-un fel, să mă descurc cu acest lucru”, a spus Al Pacino.

Se pare că talentul s-a transmis și copiilor săi, astfel că Al Pacino a mai declarat că îi va susține pe aceștia în cazul în care vor dori să calce pe urmele tatălui.

„Dacă este talent – şi este -, da. Cine altcineva o să mă mai angajeze când o să fiu bătrân?”, declara starul pentru revista Hello!, după ce a fost întrebat dacă își va încuraja copiii să urmeze o carieră în showbiz.

Al Pacino a primit de-a lungul anilor opt nominalizări la premiile Oscar, distincție pe care a și câștigat-o în 1993, datorită rolului din „Parfum de femeie”.

Nici în ultimii ani nu a renunțat la a juca pentru marele ecran și a apărut în filme precum „Crime justificate” (2008), „Ocean’s Thirteen – Acum sunt 13” (2007), „Doctorul «Moarte»/ You Don’t Know Jack” (2010) sau „Phil Spector” (2013).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top