Connect with us

Revistateo.ro

dieta

Dieta si Sport

Alege CE DIETA VREI! Acest articol te ajuta cu 7 trucuri ca sa o faci sa functioneze!

Dieta ti se pare plina de restrictii si tot amani sa o incepi? Cu aceste 7 trucuri nu te asiguri doar ca o sa ai un start excelent in dieta ta, ci si ca o vei duce la capat!

Daca vrei sa slabesti, nu totul depinde de dieta. Ai aici o multime de variante, pentru a gasi cea mai potrivita dieta de slabire pentru tine.

Dupa ca o alegi pe cea mai potrivita pentru tine, iata ce sfaturi sa urmezi ca sa o incepi si apoi sa fii sigura ca te tii de ea pana la capat:

1. Prefa-te ca esti un sportiv de performanta! Fie ca iti imaginezi ca esti un atlet, un pasionat de fitness sau un gimnast, urmeaza regimul de parca de el ar depinde medalia ta de aur! Poate ca suna nebuneste, dar de indata ce iti fixezi un scop, acesta te va ajuta sa fii concentrat pe planul tau de a slabi. Incearca doar!

CITESTE SI: Vrei sa te apuci de dieta si nu stii cum? Aici ai MOTIVATIA ca sa incepi sa slabesti CHIAR DE ACUM!

CITESTE SI: Exercitii fitness SENZATIONALE cu un simplu prosop

2. Pune bani pentru fiecare „esec”! Trebuie sa te pregatesti pentru faptul ca eforturile tale nu vor da roade intotdeauna. Faptul ca mananci 2 biscuiti sau ca sari peste antrenamentul fizic nu trebuie sa iti opreasca dieta, in niciun caz. Exista insa o modalitate prin care te poti „pedepsi” pentru rezultatele rele: pune deoparte 1 leu, 5 lei sau 10 lei, in functie de cat de grava crezi tu ca a fost greseala, atunci cand o comiti. Astfel, vei sti ca orice „esec” te costa, iar de banii stransi iti poti cumpara ceva: un aparat de fitness sau suplimente nutritive pentru dieta ta.

3. Strange bani, datorita realizarilor! Pe acelasi principiu, te poti recompensa atunci cand faci ceva bine. Daca rezisti tentatiei de a manca prajiturile care te tenteaza atat de tare, rasplateste-te cu o bluza noua, o poseta sau o pereche de pantofi. Le meriti!

4. Foloseste o poza! Acest truc functioneaza intotdeauna: pune poza preferata cu tine, de pe vremea cand aratai asa cum ti-ai dori sa arati acum, pe frigider – vrei sa mananci? Dai nas in nas cu poza si sigur iti scade pofta de dulce!

5. Fa un plan, un grafic! Nu ai cum sa reusesti ceva daca nu stii clar ce scop vrei sa urmezi! Fa un tabel cu cat vrei sa slabesti intr-o anumita perioada, cate exercitii fizice ti-ai propus sa faci si ce stil alimentar urmezi. Atat timp cat vei avea posibilitatea sa bifezi fiecare realizare, iti va fi mai usor sa vezi si sa urmaresti rezultatele.

6. Blugii in care incapeai acum cativa ani sunt buni si acum! Chiar daca nu mai intri in ei, ii poti folosi pe post de „tester”: ai mai slabit, mai ai mult pana ajungi la greutatea pe care ti-o doresti? Ai pofta de ciocolata? Probeaza blugii! Ai mai manca si acum?

7. Cu voce tare! Daca atunci cand ai „gandul necurat” de a manca dulciuri sau cartofi prajiti simti ca este secret si ca daca nu stie nimeni nu ai cum sa fii prins, indrazneste sa zici asta cu voce tare: „Voi manca o portie de cartofi prajiti doar pentru ca ma plictisesc, nu pentru ca mi-e foame”. Sau, atunci cand sari peste ora de sport: „Sunt prea lenes ca sa fac abdomene„. Cum suna? Parca iti vine sa te tii de treaba, nu?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top