Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton vs. Donald Trump

Alegeri SUA 2016. Astazi, americanii il aleg pe cel de-al 45-lea presedinte al tarii, dupa doua mandate ale lui Barack Obama. Candidatii celor doua formatiuni care candideaza sunt Hillary Clinton, din partea democratilor si Donald Trump, din partea republicanilor.

Vezi aici ce se întâmplă la alegerile din SUA – Live text &  VIDEO

Alegeri SUA 2016. A venit ziua cea mare pentru americani, care au de facut o mare alegere, intre doi candidati care au luptat cu toate armele pentru a castiga un fotoliu la Casa Alba.

Pe de o parte, Hillary Clinton l-a acuzat pe oponentul sau ca este agresiv la adresa femeilor, in timp ce Donald Trump si echipa sa au scos la iveala faptul ca fosta sotie a lui Bill Clinton are un trecut controversat, iar email-urile sale au scos la iveala lucruri ingrijoratoare pentru tara.

In timp ce era secretar de stat, se pare ca Hillary a folosit un servet privat, in locul unui cont guvernamental, situatie care i-a permis sa evite monitorizarea comunicatiilor oficiale.

Alegeri SUA 2016. Departamentul de Stat a stabilit ca mii de emailuri aveau caracter de informatii clasificate.

WikiLeaks a intocmit si o lista cu cele mai importante 100 de informatii depistate in emailurile lui Hillary Clinton:

Hillary Clinton a primit fonduri si a oferit sustinere natiunilor despre care stia ca finantau reteaua Stat Islamic si alte grupuri teroriste”.

Hillary Clinton viseaza la frontiere total deschise.

Cu doar 48 de ore inainte de alegeri, FBI a influentat rezultatele, sustin analistii de politica externa, prin comunicatul dat presei in care reafirma ca nu recomanda urmarirea penala in cazul email-urilor lui Clinton.

In schimb, echipa lui Hillary Clinton a scos la iveala un filmulet in care Donald Trump vorbeste foarte urat la adresa femeilor, iar de acolo si pana la aparitia a mai multor femei care sustin ca au fost agresate verbal de catre candidatul republican nu a mai fost decat un singur pas.

Cele doua scandaluri in care sunt implicati cei doi candidati, precum si dezbaterile preliminare alegerilor i-au facut pe multi americani sa isi regandeasca votul, astfel ca alegerea presedintelui ar putea fi o adevarata surpriza pentru toata lumea.

In cazul in care Hillary Clinton ar fi aleasa, aceasta ar fi femeie presedinte din istoria moderna a Statelor Unite ale Americii.

Hillary Clinton, nascuta Hillary Diane Rodham, la 26 octombrie 1947, in Chicago. A fost din 2009-2013 Secretar de Stat in administatia Barack Obama. A fost senator de New York in Senatul Statelor Unite ale Americii din partea Partidului Democrat din 2001 pana in 2009. Hillary Clinton este de profesie avocat. Clinton este casatorita cu Bill Clinton, cel de-al patruzeci si doilea presedinte al Statelor Unite ale Americii (intre anii 1993 si 2001).

Donald Trump s-a nascut si a crescut in New York City. A primit o diploma de licenta in economie de la Wharton School de la Universitatea din Pennsylvania, in 1968. In 1971, el a a preluat controlul de la tatal sau, Fred Trump, in domeniul imobiliarelor si constructiilor, dedenumit Organizarea Trump.

Pe 8 noiembrie huff.ro va transmite live in format video, text, foto toate stirile legate de cele mai asteptate alegeri din lume. Noul presedinte SUA va avea o misiune extrem de grea. Va fi Hillary sau Trump?

Alegeri SUA 2016 – Exitpoll, rezultate, cine va fi noul presedinte?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top