Connect with us

Revistateo.ro

ALERTA. Ciocolata retrasa de pe piata

Stiri

ALERTA. Ciocolata retrasa de pe piata

ALERTA ALIMENTARA: Ciocolata retrasa de pe piata dupa ce inspectorii ANSVSA au descoperit materiale plastice in compozitia acesteia.

Autoritatile din Bucuresti au descoperit plastic intr-o ciocolata consumata de multi romani, „Crazy Collection”, care se gaseste pe rafturile supermarket-ului Penny. Conform comunicatului de presa transmis de cei de la Protectia Consumatorului, ciocolata produsa in Polonia avea corpuri straine in compozitie, mai exact bucati de plastic.

150.000 de litri de apa minerala au fost retrasi de pe piata in tara. Comunicatul oficial dat de Lidl

ULTIMA ORĂ. Ce se va întâmpla cu TOATE produsele cosmetice de pe piață

CIOCOLATA RETRASA DE PE PIATA. Produsul a fost rechemat pentru cercetare in laboratoare: „Va rugam sa returnati produsul in oricare dintre magazinele Penny Market sau XXL Mega Discount, urmand sa vi se returneze contravaloarea acestuia”, suna comunicatul de presa transmis catre toti clientii care au cumparat ciocolata cu lapte si biscuiti.

CIOCOLATA RETRASA DE PE PIATA. Alerta a fost emisa pentru mai multe magazine Penny din tara, nu doar pentru cel din Buftea, unde s-a gasit ciocolata cu pricina. Sunt vizate mai multe magazine Penny din tara precum cele din Tulcea, Ramnicu Sarat, Buzau, Medgidia, Calarasi, Campulung, Baicoi, Piatra Neamt, Galati, Constanta, Craiova sau Ploiesti, transmite ANSVSA (Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor).

UITE AICI COMUNICATUL ANSVSA

UPDATE: Vezi pozitia Mars ROMANIA dupa ce compania a anuntat ca isi retrage stocurile din 55 de tari, inclusiv din Romania. Ce a fost gasit intr-un baton de ciocolata

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top