Connect with us

Revistateo.ro

ALERTA TERORISTA IN EUROPA. Se asteapta noi atentate in Londra, Paris sau Madrid

Stiri

ALERTA TERORISTA IN EUROPA. Se asteapta noi atentate in Londra, Paris sau Madrid

Atentatele din Bruxelles sunt abia inceputul, scrie presa internationala. A fost emisa alerta terorista in Europa, in urma dublei explozii de pe aeroportul Zaventem si a altor trei de la metrou.

Circulatia mijloacelor de transport in comun este paralizata in Bruxelles, dupa ce 17 oameni nevinovati si-au pierdut viata azi dimineata, in urma unor atacuri teroriste.

Primele explozii au avut loc pe aeroportul Zaventem din capitala belgiana, iar acestea au fost urmate de alte deflagratii la metrou, una dintre acestea chiar in statia din Cartierul European (locul in care se afla institutiile UE).

CITESTE CELE MAI IMPORTANTE INFORMATII DESPRE ATENTATELE DIN BRUXELLES PE HUFF.RO

Fata lui Mircea Rednic, martora la atacul de pe aeroportul din Bruxelles

Premierul Suediei, Stefan Lofven, a clasificat atentatele din Bruxelles drept un „atac la Europa democratica”. Capitalele europene sunt in stare de alerta in urma evenimentelor din Bruxelles de azi dimineata. Russia Today scrie de convocarea de urgenta a autoritatilor europene, dupa ce in Belgia a fost emis alerta terorista de grad 4.

Si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vorbeste despre un asediu terorist asupra Europei: „Condamnam cu toata fermitatea aceste atacuri teroriste. Europa este sub asediu terorist. Azi e o zi neagra pentru lumea civilizata. Condamnam aceste atacuri, insa exprim toata compasiunea si solidaritatea cu Belgia.

Ne oferim intregul sprijin. Vom veni in sprijinul autoritatilor belgiene cu tot ce este nevoie. E nevoie in acest moment de multa solidaritate. E nevoie sa exprimam aceasta solidaritate. Va invit sa ne indreptam cu un gand spre victimele acestor atentate. Va propun un moment de reculegere”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top