Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Alex Bodi se înțelege bine cu fiica lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu s-a reorientat repede după despărțirea de Victor Slav. A avut o relație cu un englez frumușel, iar acum este foarte apropiată de musculosul Alex Bodi, de care se pare că s-a lipit și fetița fostei prezentatoare Kanal D.

„Este o relaţie normală. Nu putem să o vedem diferit. Amândoi (n.r. cine a făcut primul pas). Datorita unui bărbat este să cucerească. Acum, vede el dacă reuşeşte. (…) Bine, au vorbit mult (n.r. Bianca cu copiii lui). Da, am coincis câteva ore (n.r. el cu Sofia).

Chiar s-au înţeles bine. Biancăi îi plac copiii, n-ar avea de ce să nu se înţeleagă. (…) E prea devreme (n.r. să facă un copil)”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu nu exclude o viitoare nuntă cu Alex

„Îmi face plăcere să îmbrac rochii de mireasă. De fapt, o fac atât de des în atelierul propriu de creaţie, încât a devenit ceva natural să probez şi să fotografiez astfel de rochii. Dacă ar fi să ajung din nou în faţa altarului, aş îmbrăca două rochii de mireasă, ambele tip sirenă, dintre care una să fie creaţia mea.

O combinaţie între stilul clasic şi nonconformist. De exemplu, mie nu îmi place tradiţia cu furatul miresei şi nici nu aş opta pentru un meniu tradiţional. În schimb, dansul mirilor mi se pare frumos. Am deja experienţa asta”, a declarat Bianca Drăgușanu jurnaliștilor de la revista “Ghidul Miresei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top