Connect with us

Revistateo.ro

Alexandra Stan, îndurerată de moartea DJ-ului Avicii

Star

Alexandra Stan, îndurerată de moartea DJ-ului Avicii

Cântăreața Alexandra Stan a reacționat imediat la aflarea veștii că DJ Avicii s-a stins din viață la numai 28 de anni. Vedeta se află în prezent în Statele Unite. După teribila veste, a postat pe contul ei de pe o rețea socială videoclipuri în care vorbea, cu lacrimi în ochi, despre pierderea din lumea muzicii internaționale. Iată ce a spus cântăreața în legătură cu moartea DJ-ului Avicii.

Ce a spus, printre lacrimi, Alexandra Stan, despre moartea DJ-ului Avicii

Alexandra Stan, printre lacrimi, a vorbit despre moartea DJ-ului Avicii și despre boala de care acesta suferea. „Sunt foarte tristă! Tocmai am aflat că AVICII a murit. Îmi pare atât de rău, era prea tânăr. Nu pot să mă gândesc la altceva… Nu ştiu cauza morţii, dar era foarte fragil din punct de vedere medical, era foarte bolnav, suferea de pancreatită. Este marepăcat că un artist atât de talentat a murit atât de tânăr”, a spus, îndurerată, cântăreața, potrivit a1.ro.

Acum, Alexandra Stan este în Statele Unite. Vestea i-a șocat și îndurerat pe cei care au aflat ce s-a întâmplat cu DJ Avicii. S-a stins din viață la 28 de ani după ce a pierdut lupta cu o teribilă boală.

https://teotrandafir.com/stirile-zilei/celebrul-dj-suedez-avicii-a-murit-la-28-de-ani-188879/

Tim Berling, cunoscut ca DJ Avicii, s-a născut pe data de 8 septembrie, în anul 1989. A fost și producător muzical. Tim a fost nominalizat la premiile Grammy de două ori. O dată pentru single-ul „Sunshine”, la care a colaborat cu David Guetta în anul 2012, și o dată pentru piesa „Levels”, apărută în anul 2013.

Printre cele mai cunoscute piese ale lui Tim Berling, sau Avicii, se numără: „I Could Be the One”, „Wake Me Up”, „You Make Me”, „X You”, „Hey Brother”, „Addicted to You”, „The Days”, „The Nights” şi „Waiting for Love”.

De asemenea, muzicianul a lansat două albume de studio – „True” (2013) şi „Stories” (2015).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top