Connect with us

Revistateo.ro

Alexandru Arșinel a pierdut o parte din venituri

Staruri

Alexandru Arșinel a pierdut o parte din venituri

Vești triste despre Alexandru Arșinel. Îndrăgitul actor a pierdut o parte imporantă din venituri. Asta deoarece lanțul de farmacii cu care colabora nu a reluat contractul întrerupt după ce Stela Popescu ne-a părăsit. Conform cancan, atunci când se filmau spoturile publicitare pentru farmacie, Alexandru Arșinel primea în cont 10.000 de lei. Acum, după ce a fost întreruptă colaborarea, Alexandru Arșinel nu va mai primi acei bani. A pierdut o parte din veniturile pe care le avea. Află detaliile din rândurile care urmează.

Alexandru Arșinel, venituri mai mici

După plecarea Stelei Popescu, viața lui Alexandru Arșinel s-a schimbat. A rămas fără colega sa, după zeci de ani de colaborare. De asemenea, a fost întreruptă și colaborarea cu una dintre cele mai cunoscute farmacii din România. Astfel, veniturile sale nu mai sunt la fel ca înainte.

Alexandru Arșinel și Stela Popescu făceau reclamă la farmacie de mai bine de nouă ani. Lucurile, însă, s-au schimbat acum că Stela Popescu nu mai este. Imediat după plecarea actriței, nu au mai apărut la televizor reclamele cu cei doi actori. De asemenea, nici în reviste nu au mai apărut.

Cu toate acetsea, îndrăgitul actor spera, totuși, să se reia colaborarea. Însă, lucrul acesta nu s-a mai întâmplat. Însă, se pare că farmacia a decis să renunțe definitiv la colaborarea cu Alexandru Arșinel. În schimb, acum s-a început colaborarea cu Nico și Adrian Enache.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arșinel își găsește liniștea în credință după încercările din ultima vreme

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arșinel, despre căsnicie și problemele de sănătate ale soției sale

De asemenea, sunt luați în calcul pentru reclame și Maria Dragomiroiu și un coleg de teatru al lui Alexandru Arșinel, Cristi Simion. Cei doi apar cu ocazia unor evenimente speciale.

Așadar, veniturile îndrăgitului actor nu mai sunt la fel ca înainte. Colaborarea cu farmacia era una benefică din punct de vedere financiar. Asta deoarece se pare că în fiecare lună în care aveau loc filmările, actorul primea în cont nu mai puțin de 10.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top