Connect with us

Revistateo.ro

Alexandru Arșinel, criticat dur pentru că i-a luat apărarea medicului Lucan: „Are un tupeu absolut incredibil!”

Stiri

Alexandru Arșinel, criticat dur pentru că i-a luat apărarea medicului Lucan: „Are un tupeu absolut incredibil!”

Emanuel Ungureanu, vicepreşedintele Comisie de Sănătate din Camera Deputaţilor şi omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, îl critică pe actorul Alexandru Arşinel, care i-a luat apărarea medicului, spunând că acesta a avut parte de un transplant în mod preferential.

“Arşinel are un tupeu absolut incredibil!

După ce a primit în mod preferenţial un rinichi cadou de la mafiotul de Lucan, la fel de lacomul de bani Alexandru Arşinel are obrăznicia fără margini să îi batjocorească pe bolnavii călcaţi în picioare şi jecmăniţi de acest Mengele al medicinii româneşti.

Într-o declaraţie publică de astăzi, Arşinel îi ia apărarea celui care l-a favorizat în detrimentul altor bolnavi mai săraci care nu aveau statut de VIP. În opinia escrocului de Lucan actorul de comedie ar fi avut o importanţă socială mai mare ca alţi suferinzi”, scrie, pe Facebook, Emanuel Ungureanu.

Acesta reaminteşte de scrisoarea făcută publică în urmă cu patru ani în care îi reproşa actorului că a avut parte de un tratament preferential, în timp ce mai mulţi copii erau pe listele de aşteptare.

În lacrimi. ULTIMA scrisoare scrisă de ALEXANDRU ARȘINEL pentru Stela Popescu. Regretata artistă ar fi împlinit 82 de ani

Alexandru Arşinel i-a scris o ultimă scrisoare Stelei Popescu. Cu lacrimi în ochi şi foarte afectat şi copleşit de emoţii, îi este dor să fie alături de el pe scenă.

„Câteodată trebuie să mori ca să ai parte de o slujbă atât de minunată. Să mă iertaţi că nu am să vorbesc liber, pentru că îmi este greu. Am avut câteva zile infernale.

A plecat Stela! Şi lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic. Când m-am referit la familie, m-am gândit şi la familia noastră, de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. Stela! Plecarea ta reprezintă o mare pierdere. Mă simt singur pe scenă, fără tine.

După 4 decenii în care am împărţit aplauze şi lacrimi … vei rămâne steaua noastră. Începând de astăzi, o nouă stea va străluci pe cer, în constelaţia marilor valori care nu mai sunt printre noi”, este scrisoarea lui Alexandru Arşinel către Stela Popescu.

A suferit atac cerebral vascular, a intrat în comă şi a murit

Confom medicilor care au efectuat necropsia Stelei Popescu, actriţa a suferit un ACV (accident cerebral vasculat), a intrat în comă şi a murit , singură, în casă.

Fiica ei adoptivă a găsit-o moartă joi, la prânz, iar necropsia realizată de medici arată că actriţa era moartă de 12 ore, în momentul în care a fost găsită prăbuşină în casă.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actritei Stela Popescu a fost depus vineri la Teatru Constantin Tanase, iar sâmbătă a fost dus la capela din Cernica.

Stela Popescu a fost inmormântată pe 26 noiembrie, lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

La ultima sa apariţie, Stela Popescu a avut un discurs incoerent

„Înainte de a mă asculta… Eu am venit acum, nu pentru că eu sunt neorganizată, ci că voi sunteți…

De 20… 50 și… De 20 și… Am văzut acasă… Toată casa mea… V-am văzut pe voi… Pentru că ei nu m-au chemat… Eu n-am chemat… Nu am venit.

Nu știu de ce. De ce m-ați chemat, mă, dacă nu m-ați chemat să fiu la voi aici? Stau de-acasă, fac toată casa… Da, sunt acasă”, este discursul incoerent al artistei, cu două zile înainte de a fi găsită decedată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top