Connect with us

Revistateo.ro

Alexandru Arșinel, despre căsnicie și problemele de sănătate ale soției sale

Star

Alexandru Arșinel, despre căsnicie și problemele de sănătate ale soției sale

Alexandru Arșinel are o căsnicie care durează de cinci decenii. În acest timp, el și soția lui au fost împruenă și la bine, și la greu. Îndrăgitul actor își iubește mult soția și își dorește să fie bine. Din păcate, cea care îi este parteneră de viață de 50 de ani, are probleme de sănătate. Este de înțeles că îndrăgitul actor își dorește ca femeia ce i-a fost alături întreaga viață, fie fie bine, să nu mai aibă probleme.

Alexandru Arșinel are o căsnicie care a început cu cinci decenii în urmă

“Am regretul că i se întâmplă ceea ce i se întâmplă soției mele”, a spus actorul, potrivit libertatea. Este durerea pe are o are Alexandru Arșinel. Femeia pe care o iubește, Marinela, soția lui, are probleme de sănătate. Iar el se simte neputincios ăn fața acestei situații.

Cu doi ani în urmă, femeia a suferit un accident. De atunci, starea sa de sănătate nu este una bună. În toamna anului 2016, soția lui Alexandru Arșinel a căzut pe scări. S-a lovit la cap. În urma accidentului, au încpeut problemele. Nu se poate deplasa singură. Folosește un cadru în acest scop.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arșinel își găsește liniștea în credință după încercările din ultima vreme

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arșinel a vorbit pentru prima oară despre controversatul transplant de rinichi

“Mă rog la Dumnezeu de fiecare dată.”, a spus actorul, care speră ca problemele de sănătate ale soției să își găsească o rezolvare. “Vreau să redevină ceea ce a fost”, a mai spus îndrăgitul actor, potrivit sursei menționată anterior.

Și Alexandru Arșinel a avut probleme de sănătate. A suferit nu mai puțin de cinci intervenții chirurgicale pe coloană. De asemena, a suferit și un transplant renal. Însă nu s-a lăsat doborât de probleme. Și-a păstrat optimismul. “Sunt un luptător, mă agăț de viață, care e atât de frumoasă!”, a mai declarat actorul.

Alexandru Arșinel și Marinela, soția lui, s-au cunoscut în anul 1966. Cei doi sau căsătorit doi ani mai târziu.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top