Connect with us

Revistateo.ro

Alexandru Arșinel, audiat la DIICOT

Star

Alexandru Arșinel, detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a soției sale

Alexandru Arșinel a fost invitat într-o emisiune de televiziune unde a făcut câteva declarații despre starea de sănătate a soției sale.

Alexandru Arșinel: „Sunt probleme pentru totdeauna”

„Sunt probleme pentru totdeauna. Sunt probleme pe care sperăm să le ameliorăm, dar sunt probleme. Soția are un tonus extraordinar, iar noi, familia, deja ne-am inșurubat la această problemă care ne așteaptă.

Ne-am găsit puțină liniște pentru că între timp ne-am convins că trebuie să facem treaba asta și să o facem cu dragoste și prietenie și oamenii pot să continue viața în condiții mai dificile”, a mărturisit Arșinel, scrie wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Stela Popescu, secretul parului coafat perfect si al tenului sau impecabil

Fostul soț al unei celebre românce, probleme fără scăpare. Este acuzat că a transportat 700 kg de cocaină în Republica Dominicană

EXCLUSIV! Tatăl Andrei ne-a dat detalii despre starea de sănătate a Andrei

Antonia, probleme de sanatate dupa sarcina: “Simti efectiv ca-ti explodeaza operatia”

Alex Velea, Antonia si Dominic la TEO LIVE: “Parintii nostri au fost cei mai afectati legat de comentariile rautacioase”

Lidia Buble la TEO LIVE: “Cred ca nu eu am ales muzica, ci ea m-a ales pe mine”

Și marele actor al teatrului românesc a avut probleme de sănătate în ultima perioadă: „Nu sunt ușoare și trebuie să lupți ca să le depășești și mai ales ca să lupți cu tine, ca să devii om, să nu devii jigodie la rândul tău”.

În urmă cu un an, Alexandru Arșinel a fost invitat la sesiunea TEO LIVE de pe Facebook unde a declarat că soția lui s-a lovit la cap.

Deosebit de incantat de interesul lumii online pentru viata sa, Alexandru Arsinel a acceptat cu mare bucurie chemarea publicului si a acceptat sa fie prezent timp de 30 de minute alaturi de Teo Trandafir si fanii sai de pe Facebook.

Arsinel le-a povestit celor care au urmarit sesiunea LIVE pe Faecbook ca nu este o persoana activa pe retele de socializare si ca pentru a compensa aceasta lipsa de informatii provenite de la el, a scris o carte unde s-a “spovedit” si le-a povestit admiratilor sai viata sa.

In curand se implinesc 50 de ani de cand a cunoscut-o pe sotia sa pe care Alexandru Arsinel o adora.

Teo a fost curioasa sa afle care este secretul longevitatii unei relatii, in conditiile in care astazi se poate divorta foarte usor la notar, dar si cum de reuseste sa fie atat de calm cand este vorba de sotia sa care recent a suferit un incident.

“M-am speriat ingrozitor! Sotia mea are un talent de a nu se plange de nimic, dar acum a fost cum nu am vazut-o niciodata in viata mea.”

In materialul video de mai jos gasiti interviul complet in care Arsinel ne povesteste despre sotia sa, cariera, viata si starea sa de sanatate.

Alexandru Arsinel s-a nascut in 4 iunie 1939, are 77 de ani si inca activeaza ca actor si director in teatrul romanesc. A jucat în numeroase piese de teatru și filme de mare succes. A format ani de-a rândul cel mai savuros cuplun alături de partenera lui Stela Popescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top