Connect with us

Revistateo.ro

Alexandru Arșinel își găsește liniștea în credință după încercările din ultima vreme

Staruri

Alexandru Arșinel își găsește liniștea în credință după încercările din ultima vreme

Alexandru Arșinel a fost afectat când a aflat veștile legate de colega sa, Stela Popescu. De asemenea, și soția lui a avut probleme de sănătate. Drept urmare, a fost imobilizată la pat. Toate aceste suferințe și-au lăsat amprenta asupra artistului. Starea lui de sănătate s-a agravat.

Alexandru Arșinel a evitat o perioadă aparițiile publice

Timp de câteva luni, actorul a preferat să nu aibă apariții publice. De asemenea, a fost înlocuit pe scenă, în spectacolele de rivstă care erau programate.

Din fericire, îndrăgitul actor a reușit să își găsească linitea în biserică, în credința în Dumnezeu. Recent, actorul a mers la o mănăstire, lucru care i-a făcut tare bine.

Alexandru Arșinel și-a schimbat înfățișarea. Acum este o persoană spirituală. În biserică și în credință și-a găsit alinarea.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arșinel: „Am plâns sub duș!”

CITEȘTE ȘI: Ce se mai știe despre soția lui Alexandru Arșinel. Femeia, imobilizată la pat?

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Leo Iorga are probleme de sănătate. Nu a putut urca pe scenă

Leo Iorga suferă de cancer de mai mult timp. . Din păcate, din cauza acestor probleme de sănătate, nu mai poate face ceea ce îi place: nu mai poate cânta. Boala l-a împiedicat să urce pe scenă așa cum planificase.

Leo Iorga suferă de mai mulți ani
Leo Iorga are robleme de sănătate de mai mult timp. Își dorește foarte mult să cânte alături de trupa lui de suflt: The Scorpions. Din păcate, din cauza bolii, nu se știe dacă va putea face lucrul acesta.

Cântărețul le dă emoții și colegilor de trupă. Trebuia să cânte duminică seara în Piatra Neamț. Sâmbătă, cântărețul nu a putut urca pe scenă alături de trupa Compact B. Nici duminică nu a fost o zi grozavă pentru Leo Iorga. Artistul în vârstă de 53 de ani credea că poate urca pe scenă. Din păcate, lucrul acesta nu s-a întâmplat din cauza problemelor sale de sănătate. În weekend, Leo Iorga nu a putut fi pe scenă așa cum și dorea. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top