Life
Alimente pe care le poți pune pe grătar
Mai jos vei găsi o listă cu alimente pe care le poți pune pe grătar. Pe unele dintre ele sigur nu știai că le poți prepara și astfel. Dacă dorești să mănânci ceva inedit, atunci ai putea încerca și tu să pui pe grătar fructele și legumele de mai jos. Iată care sunt ele.
Alimente pe care le poți pune pe grătar
Mămăliga. Pentru că este cremoasă, este posibil ca unele persoane să nu pună pe grătar mămăliga. Cu toate acestea, dacă este lăsată la uscat pentru câteva ore, atunci se poate așeza pe grătar după aceea. Va fi crocantă și cu un gust aparte.
Brânza. Poți încerca și tu! Pune pe grătar câteva felii de brânză. Ai grjă să fie mai groase, pentru a nu se topi cu ușurință. Pune puțin ulei de măsline pe aliment. Gustul te poate cuceri și poți încerca din nou.
Pepenele verde. Poate părea bizar, însă se pare că unor persoane chiar le place pepenele verde preparat pe grătar. Pe o felie de pepene se poate pune puțină ceapă tocată. De asemenea, se adaugă sare și pier. Se lasă timp de 5 minute pe grătar, pentru a se carameliza. Se poate servi cu brânză topită.
Cartofi dulci. Se adaugă unt și se pun pe grătar la foc mediu pentru 40 de minute. Ar putea fi un preparat deosebit pe care să dorești să îl încerci din nou.
CITEȘTE ȘI: Grătarul perfect? Asa se obține cea mai suculentă carne
CITEȘTE ȘI: Cum faci cel mai delicios grătar
Conopida. Pe grătar, conopida poate fi delicioasă. Pune bucăți de dimineasinea dorită, stropite cu puțin ulei de măsline. Gustul te-ar putea cuceri.
Ananas. Poate nu te-ai gândit la asta până acum. Dar, se pare că gustul acestui fruct devine mult mai dulce și este mai puțin acid dacă este lăsat pe grătar pentru scurt timp.
Avocado. Vrei să pregătești quesadilla? Dacă vei folosi pentru rețetă avocado prepart la grătar, atunci rezultatul final va fi cu siguranță delicios.