Connect with us

Revistateo.ro

Alimentele care combat astmul

Stiri

Alimentele care combat astmul

Simptomele celor care sufera de astm nu sunt usor de suportat, iar pentru ameliorarea respiratiei suieratoare, a lipsei de aer si altor complicatii respiratorii, cea mai la indemana solutie este fie aerosolul, fie medicamentele care costa destul de mult.

Putina lume stie ca fructele si legumele proaspete combat simptomele astmului deoarece sunt o sursa buna de antioxidanti si vitamine care reduc inflamatiile si iritatiile provocate de substantele chimice distrugatoare de celule, cunoscute si ca radicali liberi.

CITESTE SIPROSPECT ALUPENT AEROSOL PRESURIZAT

AVOCADO
Glutationul din acest fruct protejeaza celulele de radicalii liberi si elimina ceilalti agenti poluanti din corp sau alte substante straine organismului nostru. Puteti sa consumati avocado in diferite preparate, sub forma de fresh sau in salate.

USTUROI PROASPAT
Usturoiul este unul dintre alimentele care sunt o mana cereasca pentru cei care au probleme respiratorii. Datorita continutului de vitamina C si antioxidanti, pacientul care consuma usturoi poate evita crizele de astm deoarece usturoiul neutralizeaza reactiile alergice.

BANANELE
Un studiu medical arata ca micutii care consuma cate o banana pe zi isi reduc considerabil riscul de a forma astm pe viitor, cu pana la 34%. Bananele calmeaza mucoasa bronsica si reduce respiratia suieratoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top