Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Alin Andronic îl contrazice pe antrenorul Ionuț: nu i-a cerut să nu îl susțină

Finalistul dezonului 2 Exatlon, Alin Andronic, îl contrazice pe antrenorul Războinicilor Ionuț Sugacevschi și spune că nu i-a cerut niciodată să nu îl sprijine în marea finală.

„Ionuţ a spus că am zbierat la el şi că din cauza asta nu m-a susţinut în finală. Dar asta se întâmplase mai demult.

Noi aveam nişte reguli, fiecare avea un anumit stil la final, pe care le ştiam. De exemplu, Doru voia linişte la final, eu doream să aud doar sfaturi utile, dacă uitam ceva (să întorc de exemplu un cub).

La un moment dat, la un meci, colegii mei se agitau mult pe margine şi eu nu mai înţelegeam nimic din ceea ce ei spuneau şi atunci m-am întors spre ei şi am strigat ”taci”. Cred că atunci a fost momentul despre care a vorbit Ionuţ.

Însă eu, niciodată, nu i-am spus să nu mă susţină în finală”, l-a contrazis Alin Andronic pe Ionuţ Sugacevschi, antrenorul Războincilor de la Exatlon sezonul 2, conform wowbiz.ro.

„Asta s-a văzut la televizor (n.r.- că i-a ţinut partea lui Betty). Alin de fiecare dată când voiam să-l ajut, nu voia să fie ajutat. Nu voia să fie susţinut. Am avut două jocuri în care doream să îi dau un sfat, a ţipat de două ori la mine. Nu am gram de invidie pentru el, este un sportiv foarte bun.

Niciodată nu am spus ceva rău de el, era supărat, nu ştiu care a fost situaţia. Alin era într-o situaţie foarte grea. Şi eu dacă eram în finală nu mi-ar fi plăcut să îmi dea mie cineva sfaturi. El se concentrează foarte bine când stă singur, de asta nu i-am spus nimic, să nu-l enervez”, a spus Ionuţ „Jaguarul” la FanArena.

CITEȘTE ȘI: Oferta lui Bote pentru Alin Andronic

Exatlon sezonul 3 începe pe 12 ianuarie: Cine participă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top