Connect with us

Revistateo.ro

Alina Eremia, despre sarcină

Staruri

Alina Eremia, despre sarcină

Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Este admirată de tinerii din țară. În ceea ce privește viața sa sentimentală, artista referă să fie discretă. Rar vorbește despe relația sa. De asemenea, a preferat să își țină iubitul departe de ochii curioșilor.

Alina Eremeia a vorbit despre sarcină. Ce a spus artista?

Alina Eremia a vorbit despre sarcină. Nu este încă însărcinată, dar a vorbit despre copii, despre ceea ce își dorește. Fanii sunt curioși să afle astfel de detalii, având în vedere că artista este într-o relație stabilă de ceva vreme.

Deși încă nu este însărcinată, Alina Ermeia își dorește să fie mămică la un moment dat. Artista își dorește mult o fetiță. Mai jos vei găsi declarația ei în legătură cu acest subiect.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Feli despre sarcină
CITEȘTE ȘI: Camelia Potec, dezvăluiri despre sarcină
„Sunt convinsă că o să fiu o mamă foarte de treabă. Eu aşa îmi doresc. Îmi doresc să fie fată, dar cred că toate femeile tind spre chestia asta. Mi-e foarte greu, nu ştiu ce înseamnă să fii mamă, o să fiu o mamă de treabă, să fiu prietenă. Fată, ce-o fi, nu contează, îmi doresc să fie fată, tind spre chestia asta, să avem o relaţie deschisă”, a spus Alina Eremia în cadrul unei emisiuni, potrivit spynews.

Așadar, Alina Eremia își dorește să devină mamă. Însă nu a spus când i-ar plăcea să se întâmple lucrul acesta. Cert este că își dorește o fetiță. Fanii sunt curioși să afle când va deveni mămică îndrăgita artistă. În prezent, Alina Eremeia este într-o relație stabilă. Nu s-a sfiit să vorbească despre momentul în care va deveni mamă. Își dorește să aibă o relație frumoasă cu copilul ei. Își dorește să aibă o fetiță, să aibă o relație deschisă cu ea. A spus că nu știe e înseamnă să fie mamă, și este normal să fie așa, din moment ce încă nu are un copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top