Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Alina Sorescu si Alex Ciucu, in culmea fericirii: Vom avea inca o fetita!

Alina Sorescu si sotul sau, Alex Ciucu, traiesc cele mai frumoase momente ale vietii. Cantareata este insarcinata pentru a doua oara si urmeaza sa devina din nou mama in primavara acestui an.

„Sunt cea mai fericita. Faptul ca sunt din nou insarcinata inseamna implinirea visului de a-i face Carolinei un partener de joaca si de viata pana la urma… Cred ca ii prinde bine sa aiba frati. O spune un copil singur la parinti care si-ar fi dorit o familie mai numeroasa” – a povestit cantareata.

Alina Sorescu, Elena Carolina si Alex Ciucu

Alina Sorescu, Elena Carolina si Alex Ciucu

Alina Sorescu povesteste ca unul dintre cele mai emotionante momente a fost acela cand Alex a aflat ca va avea inca o fetita. „L-am anuntat impreuna cu cea mica, i-am spus Carolinei prima data 🙂 S-a bucurat foarte mult ca dorinta de a avea al doilea bebe ni s-a indeplinit asa de repede. L-am simtit foarte mandru. Chiar vorbeam ca ce ne va trimite Dumnezeu va fi binevenit. Asa ca eram pregatiti pentru ambele variante. Am aflat vestea impreuna la ecografie. Avand deja o fetita, stiam cata gingasie poate aduce intr-o familie, asa ca ne-am bucurat amandoi de faptul ca va fi si mai multa tandrete la noi acasa. Si ne-am mai gandit si ca pentru fete va fi minunat sa se aiba una pe cealalta. Sper sa ne faca fata :)) Vor fi multe lucruri de descoperit, inclusiv la noi insine.”

CITESTE SI:Adela Popescu este insarcinata
CITESTE SI: FOTOGRAFII FARA PANTALONI. NO PANTS DAY 2016 a fost de un real succes in lume

Alina Sorescu, Elena Carolina si Alex Ciucu

Alina Sorescu, Elena Carolina si Alex Ciucu

In privinta sarcinii, cantareata se lauda ca este una usoara si poate avea grija in continuare de proiectele sale. „Sarcinile sunt similare pana acum. Sunt poate un pic mai relaxata, pentru ca am mai trecut o data prin experienta nasterii si sunt totodata o graviduta activa si atenta. Mi-am propus sa am grija de mine, sa ii dedic in continuare mult timp Carolinei si imi tin in continuare cursurile la atelierul meu de muzica pentru copii. Insa e clar un pic mai greu, pentru ca am deja un copil mic acasa.”

Alina Sorescu si Alex Ciucu mai au impreuna o fetita, pe nume Elena Carolina, care va implini doi ani pe 12 ianuarie 2016.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top