Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Amanta unui primar a murit într-un accident dramatic. Cine este edilul

O tânără în vârstă de 25 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident cumplit după o ceartă teribilă cu amantul ei. Femeia a fost găsită moartă în lenjerie intimă într-un autoturism, scrie gorj-domino.ro.

Amanta unui primar, moartă în mașină

Aceasta era amanta primarului localității Baia de Aramă, Rafel Dunărințu. Fata a murit la finalul lunii aprilie la intrarea în localitatea Peștinași. După ce au găsit-o fără suflare, anchetatorii au ridicat numeroase semne de întrebare. Conform polițiștilor, Roxana l-ar fi fotografiat pe primar în pielea goală în timp ce făceau sex.

Primarului nu i-a plăcut deloc gestul femeii și i-a cerut să șteargă toate pozele din telefon. Roxana a refuzat și a fugit cu mașina de lux pe care o avea, în lenjerie intimă.

CITEȘTE ȘI: Un adolescent a murit dupa ce a fost muscat de iubita sa de gat

CITEȘTE ȘI: O fata de 12 ani a murit din cauza substantelor emanate de deodorant

Din nefericire, extrem de agitată și de speriată în urma altercației cu primarul a pierdut controlul volanului și s-a lovit cu putere de un copac și de un stâlp de electricitate.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu l-au interogat imediat pe Rafael, primarul din Baia de Aramă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top