Connect with us

Revistateo.ro

Amante celebre care au schimbat istoria. Le cunosti povestea?

Stiri

Amante celebre care au schimbat istoria. Le cunosti povestile?

Cand puterea nu a mai fost de-ajuns pentru a-si intretine orgoliu, multi barbati cunoscuti din istorie au avut si alte partenere pe langa sotiile lor. Acestea au devenit amante celebre! Le stii povestile?

Blonda iconica, un sex simbol al tuturor generatiilor – nu e niciun secret ca Marilyn Monroe a fost amanta lui John F. Kennedy, pe vremea cand acesta era presedintele Americii.

Aproape toata lumea cunoaste momentul faimos in care Marilyn i-a cantat lui JFK un senzual „Happy Birthay”. Totusi, relatia a fost de scurta durata, caci el nu avea nicio intentie sa isi paraseasca sotia, motiv pentru care celebra blond a cazut in depresie. A murit ulterior din cauza unei supradoze de barbiturice.

Amante celebre care au schimbat istoria. Le cunosti povestile?

Tot amanta unui presedinte al Statelor Unite a fost Monica Lewinsky care a starnit una dintre cele mai mari controverse din istorie atunci cand a avut o aventura cu Bill Clinton.

Acesta a recunoscut ca a avut o „relatie necorespunzatoare” cu ea.

Astfel ea a obtinut o mare notorietate publica.

Citeste si: 10 celebritati care s-au casatorit cu AMANTELE

Huff.ro: 5 ispite sau moduri de a insela

Amante celebre care au schimbat istoria. Le cunosti povestile 1

In 1987, tabloidele vorbeau despre pasiunea lui Donald Trump – o blonda sexy si zvelta care nu era aceeasi blonda cu care el era casatorit la acel moment (Ivana Trump).

Era vorba despre Marla Maples, o actrita si fotomodel care nu a ascuns niciodata relatia cu Trump, spunand ca a experimentat, alaturi de el „cea mai buna partida de sex avuta vreodata”. A negat vehement apoi, insa pana la urma a sfarsit prin a se casatori cu Donald Trump in 1993, dupa ce el a divortat de prima sotie. Cinci ani mai tarziu, Trump divorta si de Marla Maples, cu care avea o fetita.

Amante celebre care au schimbat istoria. Le cunosti povestile

Evita Peron, un exemplu de femeie puternica si ambitioasa, s-a folosit de barbati pentru a-si indeplini aspiratiile. Inca de la 15 ani si-a insusit rolul de amanta, cand a fugit cu un barbat insurat, un cantaret ce i-a promis ca o transforma intr-o actrita de succes. Se spune ca si-a castigat banii ca prostituata si ca si-a cautat iubiti bogati care sa o intretina. Il cunoaste pe colonelul Juan Peron alaturi de care formeaza un cuplu perfect. Devine sotia viitorului presedinte al Argentinei in 1945 si ea este cea care il ajuta sa capete putere politica. Putere de care, desigur, s-a bucurat si ea.

Amante celebre care au schimbat istoria. Le cunosti povestile

Emilie du Chatelet este una dintre cele mai cunoscute fiziciene si matematiciene din Europa. Putini cunosc zvonurile conform carora ea este cel care l-a invatat fizica de baza pe celebrul Voltaire, cel care i-a fost amant. In aceasta relatie, ea era cea casatorita, iar el amantul cu 12 ani mai in varsta. Il adaposteste in castelul ei, iar el o indeamna sa isi foloseasca talentele si sa traduca operele lui Newton, pentru care a devenit ulterior faimoasa.

Amante celebre care au schimbat istoria. Le cunosti povestile

Privind cu mult in trecut, descoperim una dintre amantele celebre din anii 400 i.Hr, Aspasia, care a devenit amanta conducatorului Pericle. Ea era foarte apreciata pentru inteligenta sa si se spune ca avea o relatie foarte buna cu filosoful Socrate.

Amante celebre care au schimbat istoria. Le cunosti povestile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top