Connect with us

Revistateo.ro

Amedeo Bolohoi, omul care a infiintat trupa Voltaj, a facut infarct pe strada

Stiri

Amedeo Bolohoi, omul care a infiintat trupa Voltaj, a facut infarct pe strada

Lumea muzicala a trecut prin panica! Omul care a infiintat formatiile Quartz si Voltaj a fost la un pas de moarte sambata, noteaza ziarele centrale.

Acesta a suferit un infarct in mijlocul strazii, iar cel care i-a iesit in cale pentru a evita o tragedie a fost Gabi Nicolau, solistul trupei Krypton. Gabi „Gurita”, cum i se mai spune, a reusit sa constate ca Bolohoi a avut infarct, desi este medic veterinar.

De la spital, la concert

„Gurita” l-a dus de urgenta la spital pe Amedeo. Acesta a ajuns sambata noaptea, pe 17 septembrie, la Spitalul Coltea, unde a fost ingrijit la camera de garda. I s-au facut mai multe analize medicale si apoi a fost transferat la Spitalul Municipal Bucuresti.

Rockerul s-a refacut rapid si le-a cerut medicilor sa iasa din spital, pe proprie raspundere. Cantaretul fondator al trupei Voltaj a mers imediat in Centrul Istoric unde trebuia sa sustina un concert alaturi de trupa sa. La concert a fost asistat in permanenta de un medic generalist.

„Nu stiu cand s-a produs infarctul, cert este ca starea pe care o aveam m-a facut sa ies din casa, la aer. E o minune cum a ajuns in calea mea Gabi si iubita sa, carora cuvintele sunt de prisos pentru a le multumi ca mi-au salvat viata. O mana imi vibreaza, sa zic asa, insa pot canta lejer. Am cantat si sambata, voi urca pe scena si in seara asta”, a declarat rockerul la scurt timp dupa infarctul suferit in strada, noteaza libertatea.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top