Connect with us

Revistateo.ro

Amy Winehouse de bronz

Inedit

Amy Winehouse de bronz

Pe 23 iulie s-au implinit exact trei ani de cand cantareata Amy Winehouse nu mai e printre noi. Si, totusi, va fi, cel putin in varianta ei de bronz.

In ziua in care urma sa implineasca 31 de ani, pe 14 septembrie, va fi dezvelita o statuie in marime naturala a cantaretei in cartierul londonez Camden.

Statuia divei soul a fost creata de Scott Eaton si va fi dezvelita de familia si prietenii artistei. Diva muzicii soul a fost gasita moarta in apartamentul ei din cartierul Camden cu o concentratie excesiva de alcool in sange. Statuia lui Amy va fi amplasata in centrul cartierului Camden, acolo unde mai demult se aflau grajdurile regale din Londra, o zona de altfel frecventata de artista.

Moartea lui Amy Winehouse a sensibilizat atat oameni care o sustineau in cariera, fani si apropiati, cat si persoane care lupta impotriva dependentei de alcool si droguri. Familia cantaretei a infiintata o fundatie care ii poarta numele, cu scopul de a-i sprijini pe adolescentii care sunt dependenti de bauturi alcoolice si stupefiante.

Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Amy Winehouse, care rasuna si astazi in toata lumea, au fost „Back to black”, „Rehab”, „Valerie” sau „Love is a losing game”. Amy Jade Winehouse a fost o cantautoare engleza evreica recunoscuta pentru vocea sa grava, specifica contraltelor. A abordat diferite stiluri muzicale: rhythm and blues, soul si jazzul anilor 1960.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top