Connect with us

Revistateo.ro

Ce ne așteaptă în anul 2018.

Astro-FUN

Analiza numerologică a anului 2018. Numerologul Anatol Basarab spune ce ne așteaptă în noul an

Numerologul Anatol Basarab spune ce ne așteaptă din punct de vedere numerologic în noul an. 2018 va fi un an interesant. În tradiția asiatică este Anul Câinelui de Pământ. Pe Glob, în anul 2018 cataclismele naturale se vor accentua. Valoarea totală a lui 2018 este 2.

Este un an în care noi va trebui să adunăm și să căutăm răspunsurile în interiorul țărilor, în interiorul grupurilor umane și nu în afară. Recomandare pentru toți oamenii: să fie diplomați, să construiască cât mai multe legături, cunosștințe temeinice și rezistente. Este un an de lucru în interior.

2018 va aduce o criză financiară foarte puternică

În acest an, România va trebui să se concentreze foarte mult pe problematica interioară, fără să uităm de cele externe. Pe lângă asta, dacă analizăm ultimele două cifre ale anului, cele care se manifestă mai vizibil, pentru că ele reprezintă variabila, adică 1 și 8, adică ele creează 9. Această cifră este foarte interesantă. Este o cifră masculină și centrifugă.

Ce înseamnă cifra 9

„Pentru cei care abia așteaptă transformarea, în sensul constructiv al lucrurilor, cifra 9 este un lucru foarte bun. Cei care se tem de transformare, asta este o teroare adevărată, pentru că ei nu vor să apară noul, ei vor să păstreze vechiul.

În 2018, fiecare stat va avea de suferit și măsura suferinței sale va arăta cât de mult el caută noul, acceptă noul sau refuză schimbarea. Cu cât mai mult refuzăm schimbarea, cu atât mai mult suferim.

Dacă urăști un om, o grupare, înseamnă că acel om deja te-a învins. Prin urmare, cifra 9 îi va băga la înaintare și îi va măcina așa ca într-un vârtej pe toți cei care dețin diferite forme de ură. 9 va aduce cu el în lume noi forme de arme care până acum nu s-au folosit.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care vor fi infidele în 2018. De cine trebuie să te ferești

Anul 2018 va aduce cu el o criză economică, o nouă depresie, care se va simți în unele state sau în unele economii mai puternic decât data trecută. Toate astea se vor reface abia în 2025.

Criza va veni în urma unei declarații și cifra 9 ne spune că va veni de la o țară. Anul 2018 va fi mai rău ca anul 2017, dar mai bun ca anul 2019. Ne vom lovi de cataclisme naturale și tehnogene și mai mari decât în acest an. nu contează cine ești tu, contează cu cine ești în uniune, cu cine stabilești relații.

Țara noastră va scăpa de karmă peste mulți ani. Durează 100 de ani să dispară din moment în care îți omori un lider. Este pur și simplu un mecanism. Purtăm o karmă și ea ne aduce o prolemă, tot timpul ne bagă în ceva.”, a explicat numerologul.

Ce se va întâmpla din punct de vedere economic

„Economia este și ea un mecanism, care are la bază câteva puncte de sprijin: cultură, legile statului, resursele. Aceste puncte formează o piramidă. În vârful piramidei este ideologia poporului. Din vârf coboară o ață cu o greutate la mijloc. Această greutate este poporul.

Dacă dispare cultura, piramida se va înclina în direcția respectivă și poporul va aluneca. Greutatea ne va arăta nivelul și ne va duce în colțul lipsei de cultură și vor începe acțiuni lipsite de orice cultură. Și atunci apare întrebarea: care este ideologia noastră? O știm?” a spus Anatol Basarab la antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top