Connect with us

Revistateo.ro

Net

Anamaria Prodan rupe tăcerea. Care este adevărul despre starea de sănătate a mamei sale

Anamaria Prodan nu mai suportă veștile sumbre care circulă despre mama ei în mediul online. Presa de scandal a scris că mama ei este pe moarte, lucru complet fals.

Ba mai mult, Ionela Prodan este asistată de medici profesioniști, iar Anamaria a spus că dacă mama ei ar fi fost într-o stare foarte gravă nu ar fi abandonat-o nicio clipă.

„Mama nu are nicio metastaza, astea sunt pure golanii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecata cu munca. Sa fim seriosi, daca mama avea asa ceva, eu o lasam singura?

Da, este internata in spital, dar in niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus. Este chiar binisor, sub stricta atentie a unei echipe foarte bune de medici.

Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim in permanenta la fel. Toata lumea sa se linisteasca. Mama nu are vreo boala terminala”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf pentru cancan.ro.

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special”, a spus Şerban Bălănescu, directorul medical al unităţii spitaliceşti pentru news.ro.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul din Argeș care și-a sechestrat familia timp de două săptămâni, reținut. Adevărul a ieșit la iveală după ce una dintre fete a reușit să scape

Stefan din echipa Razboinicilor de la ”Exatlon”, un adevărat erou. Ce s-a întâmplat

Ionela Prodan este internată la Spitalul Universitar de Urgență Elias, iar despre starea ei se cunosc puține lucruri oficial.

Știrile false nu mai încetează. Anamaria Prodan a fost nevoită să dezmintă o mizerie care circulă pe Internet în legătură cu mama ei.

Vedeta le-a scris fanilor că mama ei nu a murit așa cum anumite site-uri tot anunță de câteva zile. Titlul „Ionela Prodan s-a stins din viață pe masa de operație” este o mare minciună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top