Connect with us

Revistateo.ro

Anamaria Prodan și-a făcut un nou tatuaj după pierderea mamei sale

Star

Anamaria Prodan și-a făcut un nou tatuaj după pierderea mamei sale

Anamaria Prodan are un nou tatuaj. Se pare că impresara și-a tatuat un înger pe umăr. Chiar dacă mama ei s-a stins din viață, asta nu înseamnă că legătura dintre Anamaria și Ionela Prodan a fost ruptă. Drept dovadă stă tatuajul cel nou al impresarei. Surse apropiate au vorbit despre semnificația noului tatuaj al Anamariei. Mai jos vei găsi declarația.

Anamaria Prodan are un nou tatuaj

Anamaria și-a dorit să fie în continuare aproape de mama ei. Drept urmare, și-a făcut un tatuaj ce are o anumită semnificație. Mai exact, imrpesara și-a tatuat un înger pe braț.

Impresara are o pasiune pentru tatuaje. Așa că a ales să își mai facă unul prin care să fie subliniată legătura puternică pe care încă o are cu mama ei. A ales să își tatueze un înger pe umărul drept.

”Îngerul are o simbolistică aparte. Este îngerul păzitor al Anamariei. Ea şi-a divinizat părinţii. Pierderea tatălui ei, Traian Tănase, a marcat-o foarte tare, iar faptul că s-a stins şi Ionela Prodan parcă a pus capac situaţiei. Acest înger are un mesaj aparte pentru ea”, a declarat o persoană apropiată impresarei, potrivit Click!.

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan a decis când va face pomana pentru mama ei

CITEȘTE ȘI: De ce Anamaria Prodan a moștenit averea mamei ei, Ionela Prodan

Anamaria Prodan nu a putut să fie alături de fiica sa, operată în SUA

În ultima vreme, Anamaria Prodan a trecut prin mai multe momente grele. Mama ei, Ionela Prodan, s-a stins din viață. Acum, impresara se pregătește pentru parastasul de 40 de zile. De asemenea, fiica cea mică a impresarei, Sarah, a fost operată la mână în SUA. Însă nu a putut să fie alături de fiica sa, lucru care a întristat-o. Află ce au declarat apropiații.

Anamaria Prodan este foarte afectată de cele întâmplate în ultima vreme. Mama ei, Ionela Prodan, s-a stins din viață. Peste astfel de evenimente nefericite nu este ușor să treci. De asemenea, fiica ei mai mică a suferit o intervenție chirurgicală. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top