Connect with us

Revistateo.ro

TV

Anca Bucur, gravidă în 4 luni. Ce a spus despre sarcina ei

Anca Bucur a vorbit despre sarcina ei. Tânăra viitoare mămică are deja 4 luni și spune că viața ei s-a schimbat complet de când a aflat că va deveni mamă.

Anca Bucur a câștigat titlul de Miss Fitness Universe 2017, iar după un an de la victorie, acum se pregătește să devină mamă.

„Sunt gravidă în patru luni. O să trebuiască să îmi schimb garderoba. Primul trimestru a fost chinuitor pentru mine. Sunt mult mai atentă cu mine.

Acum am început să mă mai menajez. Acum voi mânca sănătos, nu vreau să sar calul, nu vreau să iau prea mult în greutate.

Am aflat că sunt însărcinată la începutul lunii ianuarie. Am avut stări de greață, mă simțeam obosită. Sarcina decurge normal. În primele trei luni mi-a fost foarte rău.

CITEȘTE ȘI: Donald Trump Jr. divorțează. Amănunte incredibile despre divorțul care lovește în imaginea Casei Albe

Secretul sarcinii lui Kate Middleton se află chiar în bucătăria ei

Anca de la Exatlon l-a dat de gol pe Giani Kiriță. Cu ce concurentă se știa dinainte de show

Mama Ilenei Ciuculete rupe tăcerea la un an de la moartea fiicei sale: „Cornel știa că o să moară”

Ce s-a întâmplat între Israela și Liviu înainte cu o săptămână ca femeia să moară

În ultima săptămână am început să mă simt mai bine. Sunt o femeie fericită și împlinită. Am luat un test de sarcină dimineața și i l-am arătat soțului meu. L-am împachetat ca un cadou și când s-a trezit a spus: ‘Ce înseamnă asta?’.

Ne-am liniștit puțin și apoi mi-am făcut o programare. La început am fost puțin speriată, mi-am luat cărți despre sarcină. Am aflat ce trebuie să fac la început.

Doamna doctor este foarte calmă cu mine. Încă nu știu sexul copilului, voi face o radiografie”, a spus Anca Bucur, Miss Fitness Universe, în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in TV

To Top