Connect with us

Revistateo.ro

A decis să plece de la pupitrul știrilor. Care este motivul

Star

Anca Lungu a rupt tăcerea despre divorț. Prezentatoare face asta de câteva luni pentru a trece peste despărțire

Un divorț nu este deloc ușor de trecut. De câteva luni de la despărțire, Anca Lungu merge la psiholog. Ea a acordat un interviu pentru Revista Unica, în care a povestit despre suferința sa.

Anca Lungu, primul interviu despre divorț

Anca Lungu și Ștefan Lungu s-au cunoscut în 2012. Un an mai târziu cei doi s-au căsătorit în Italia. Însă, povestea a ajuns la final 4 ani mai târziu.

„Lucrurile nu sunt albe sau negre şi tot ce ţine de sentimente, emoţii şi trăiri nu poate fi încadrat în categorii. Fiecare poveste e unică şi fiecare despărţire e resimţită diferit. Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile.

Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face „bine“ sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform î­ntr-una foarte bună.

Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt.”, a spus Anca Lungu într-un interviu pentru numărul de noiembrie al revistei Unica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top