Connect with us

Revistateo.ro

A decis să plece de la pupitrul știrilor. Care este motivul

Star

Anca Lungu, schimbare de macaz la nici 6 luni de la divorț

Anca Lungu a divorțat de soțul său, Ștefan Lungu, în urmă cu aproape 6 luni. Ea a acordat un interviu în care a povestit că a avut nevoie de psiholog pentru a depăși despărțirea de tatăl fetiței sale.

Anca Lungu și Ștefan Lungu s-au cunoscut în 2012. Un an mai târziu cei doi s-au căsătorit în Italia. Însă, povestea a ajuns la final 4 ani mai târziu.

„Lucrurile nu sunt albe sau negre şi tot ce ţine de sentimente, emoţii şi trăiri nu poate fi încadrat în categorii. Fiecare poveste e unică şi fiecare despărţire e resimţită diferit. Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile.

Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face „bine“ sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform î­ntr-una foarte bună.

Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt.”, a spus Anca Lungu într-un interviu pentru numărul de noiembrie al revistei Unica.

Acum, la aproape 6 luni de la divorț, ea a luat o decizie radicală. Anca Lungu a decis să plece de la pupitrul știrilor și potrivit cancan.ro, prezentatoarea tv și-a dat demisia și este în preaviz.

Potrivit aceleiași surse, șefii postului de televiziune sunt în probe cu alte prezentatoarea care să-i ocupe locul.

Anca Lungu, schimbări pe plan profesional și personal

Mai mult, planurile profesionale se leagă de cele personale. Vedeta tv și-ar fi refăcut viața cu un cetățean grec. Prezentatoarea Observatorului este hotărâtă să plece din România şi să se mute în Grecia, ea urmând să se căsătorească cu milionarul grec, care are afaceri în domeniul cosmeticelor. Omul de afaceri este supranumit, de altfel, „Magnatul cosmeticelor”., relatează cancan.ro.

În luna noiembrie a anului trecut, Anca Lungu a declarat că nu se gândește deocamdată să-și refacă viața. Preferă să lase destinul să își urmeze cursul firesc. Important este ca ea și Natalia să fie bine.

“Nu îmi fac planuri, nu știm ce o să se întâmple, viața e surprinzătoare, o trăiesc așa cum e ea. Îmi doresc să fiu fericită și îmi doresc ca Natalia să fie fericită și să crească într-un mediu cât mai sănătos și cât mai liniștit din punct de vedere emoțional și orice s-ar întâmpla și orice îmi rezervă viitorul, eu merg înainte cu sufletul deschis.”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Lungu.

Ea a spus că a rămas în relație bună cu fostul soț și se ocupă împreună de fetița lor.

“Natalia merge la grădiniță, e un copil destul de mare, are 3 ani și jumătate și în rest mă descurc, pentru că am un program destul de lejer.

La muncă lucrez doar sâmbăta și duminica, o dată la 2 weekenduri Natalia își petrece sfârșitul de săptămână cu tatăl ei. E și o doamnă educatoare care vine și ne ajută în weekendurile în care eu lucrez, e foarte bine.”, a precizat știrista pentru libertatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top