Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Anca Surdu, primul interviu după Exatlon: „Cu jumătate de gură spun că sunt bucuroasă că sunt aici”

Anca Surdu a fost aseară în platoul emisiunii Wowbiz unde a vorbit despre experiența Exatlon și despre problemele sale medicale din cauza cărora a fost nevoită să plece din Republica Dominicană.

Anca Surdu, despre Exatlon

„A fost unic! A fost foarte frumos la Exatlon. Sunt bine, fac parte din cei de acasa acum. Am avut ocazia sa imi depasesc foarte multe limite pe care nu credeam poate ca le voi depasi sau ca voi fi pusa in fata lor. Cu jumatae de gura spun ca sunt bucuroasa ca sunt aici.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, dezvăluiri incredibile: „România va fi al doilea Ierusalim. Iisus va veni la noi a doua oară”

Momente emoționante la Exatlon pentru Vladimir Drăghia! De ce a izbucnit în plâns

Carmen Șerban, prinsă în mijlocul unui scandal: ”Unii nu sunt oameni, sunt doar nişte gunoaie”

Scandal! Mesajul postat de Brigitte Nastase in aceasta zi pentru amanta lui Ilie!

Dana Războiu, mărturisiri despre divorț: “Am fost la poliție, am făcut plângere”

Nu stiam ce ne asteapta, adica stiam, dar teoria cu practica nu s-au inteles. Nu ne asteptam sa fie atat de greu si atat de real.

Cand ma uitam la Mexic inainte sa ma hotarasc daca vreau sa vin ma gandesc ca imi va fi putin greu, dar ca ma voi obisnui, iar traseele pareau foarte usoare.

Dorul de casa, faptul ca esti rupt de realitate, te gandesti doar la acel traseu. Timpul nostru era calculat intre mese.

Cina era la aceeasi ora, stiam cat e ceasul, asa ne mai dadeam seama. Cu mancarea m-am obisnuit, la inceput a fost dificil.

Am stat atat de mult fara sa mananc dulce, dar am trecut si peste. Te obisnuiesti, devine stilul tau de viata. De aceea imi este greu acum sa ma obisnuiesc cu un telefon mobil sau faptul ca pot manca orice.”, a povestit Anca Surdu la Wowbiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top