Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Andra a nascut-o pe Eva! Primele informatii despre fetita sotilor Maruta

Zi de mare sarbatoare in familia Maruta! Andra a adus pe lumea astazi o fetita perfect sanatoasa, a unuia dintre cele mai mediatizate familii din Romania.

UPDATE: „Bine ai venit Eva Maria Ioana – 3,630kg si 50cm – nota 10! Mamica este foarte bine si va multumim pentru gandurile frumoase!”, a postat Catalin Maruta pe Facebook.

UPDATE 11:16: Andra a nascut o fetita de nota 10!

„Astazi este o zi pe care nu o sa o uit vreodata, David a facut cunostinta cu surioara lui Eva. Ce poate fi mai frumos? Va multumesc pentru mesajele si gandurile voastre frumoase! Multumesc celor de la Sanador pentru toata atentia si grija pe care mi-o poarta, iar pe doctorul Nicolae Poiana o sa-l iubesc toata viata, este familia noastra!”, a scris proaspata mamica pe Facebook.

andra - 23072015 - 4
Micutul David, alaturi de surioara Eva Maria Ioana. Prima fotografie impreuna a celor doi frati

Micutul David este fericit acum, intrucat de astazi nu mai este singur la parinti si va trebui sa aiba grija de surioara sa. In drum spre spital, vedeta a postat un mesaj pe Facebook pentru toti fanii sai: „Stiu ca va ganditi la mine si va multumesc din suflet. Va pup si va iubesc”. Printre mesajele primite pe reteaua de socializare, cei mai multi admiratori i-au transmis „Nastere usoara” sau „Dumnezeu sa va aiba in paza!”.

CITESTE SI: DIETA ANDREI IN TIMPUL SARCINII

A fost ales deja si numele pentru micuta nascuta astazi: aceasta va fi botezata Eva Maria Ioana. In 2011, Andra l-a adus pe lume pe primul membru al familiei Maruta, David, un baietel de nota 10 care cantarea 3,760 kilograme si masura 54 de cm. Andra a avut mare teama cand a ajuns pe patul de spital prima oara, si, desi putea sa nasca natural, a ales varianta prin cezariana.

andra - 23072015 - 3

„Am emotii si nu prea am dormit azi noapte. Am închis ochii, dar nu am putut să dorm. Suntem nerabdatori sa ne cunoastem fetita. David a zis ca vrea sa vina cu noi. Dragul de el, mi-a promis ca ma va ajuta cu fetita, va schimba scutece, ii va da laptic… Tot ce sper este ca nu va fi gelos pe ea”, a spus Andra inainte de a intra in sala de operatie.

Andra este una dintre cele mai iubite cantarete de la noi. Vedeta s-a remarcat de-a lungul carierei sale cu multe melodii de succes, unele, chiar daca sunt ceva mai vechi, fiind fredonate si astazi. Andra adopta stilul R&B si pop-dance, o combinatie ce a facut-o sa fie atat de populara in randul tinerilor. Printre cele mai de succes piese ale solistei amintim „In noapte ma trezesc”, „Asa e dragostea”, „Falava”, „Inevitabil va fi bine”, „Avioane de hartie” sau „Nebuni in noapte”.

Sursa foto: Facebook Andra

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top