Connect with us

Revistateo.ro

Andra a avut prima reacție după ce soțul ei a căzut pe scări cu fetița în brațe.

Instant

Andra, prima reacție după ce soțul ei a căzut cu fetița în brațe pe scări: „Nu trebuie să treacă nicio zi…”

Prima reacție a Andrei după ce soțul ei a căzut pe scări cu fetița în brațe. Artista a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj pentru fanii ei.

Cătălin Măruță a dezvăluit în cadrul emisiunii de la Pro tv, că într-un moment de neatenție a căzut cu fetița lui pe scări. Din fericire, Eva nu a pățit nimic, însă, realizatorul tv a avut nevoie de o orteză la piciorul stâng.

Prima reacție a Andrei după ce soțul ei a căzut pe scări

„Nu trebuie să treacă nicio zi fără să spui te iubesc. Tu azi cui o să spui?” a scris Andra în dreptul unei fotografii postate pe contul de socializare. „Frigul de afară îmi aminteşte că vin sărbătorile! Deja mă gândesc la ce cadouri să fac şi ce mi-ar plăcea să primesc… Voi ştiţi deja ce vă doriţi? „ a mai scris Andra pe Instagram.

Realizatorul tv a povestit în cadrul emisiunii sale ce s-a întâmplat

Cătălin Măruță a ajuns pe mâna medicilor după un incident neplăcut. Soțul Andrei a povestit ce s-a întâmplat.

Măruță a ajuns pe mâna medicilor după ce a alunecat în timp ce era pe scări cu fiica sa în brațe. Din fericire, micuța Eva nu a pățit nimic, ci doar a tras o mică sperietură.

În urma vizitei pe care a făcut-o la o clinică medicală, doctorii i-au pus o orteză la piciorul stâng, pe care va trebui să o poarte o perioadă. El şi soţia sa, Andra, sunt fericiţi că fiica lor nu a păţit nimic.

“Tăntălău… ce să se întâmple, am picat pe scări şi am alunecat pe scări. (…). Problema era că putea să fie grav… nu, că nu era să mor. Eram cu fetiţa în braţe, am căzut pe scări, dar am fost un tată erou, am ţinut-o în braţe, nu i-am dat drumul deloc micuţei.”, a povestit prezentatorul TV în cadrul emisiunii sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top