Connect with us

Revistateo.ro

Andra, reacție de milioane când o femeie îi pupă mâna - VIDEO

Staruri

Andra, reacție de milioane când o femeie îi pupă mâna – VIDEO

Andra este una din cele mai de succes cântărețe din România, iar numele ai a început să sune și în afara granițelor țării.

Vedeta a crescut frumos în ultimii ani și a ajuns să cânte în deschiderea unor artiști uriași precum celebrul columbian Maluma, aceasta fiind cea mai recentă reușită.

Concertele sale și turneele aduc în fața artistei oameni care se emoționează până la lacrimi. Vedeta a postat un videoclip emoționant pe pagina sa de Facebook în care o se poate vedea (mai jos) reacția solistei când o femeie îi pupă mâna.

„Plânge de fiecare dată când mă vede”, a declarat Andra despre femeia care o însoțește aproape peste tot, una din cele mai mari fane ale sale. Apoi vedeta se uită în sus cu ochii înlăcrimați.

CITESTE SI: Andra vrea să slăbească. Ce face să scape de kilogramele în plus

Andra a doborât recent orice record cu noul ei videoclip, „Sudamericana”. Clipul lansat pe 6 iulie a strâns în 20 de zile peste 24 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Fanii Andrei, reacții la videoclipul „Sudamericana”

„Madre mía como mola. Me encanta muchísimo. Felicidades a la mejor cantante”, a scris cineva în spaniolă (Mamă, ce bine sună! Îmi place foarte mult. Felicitări celei mai bune cântărețe!).

„Super concertul de la Focşani!!Ai fost senzatională!Ai fost cireaşa de pe tort!”, a scris cineva care a participat la una din reprezentațiile sale artistice.

„Cat am asteptat sa apara aceasta melodie… De la 12 fix stau cu ochii pe Youtube sa verific daca a aparut… O piesa atat de diferita de ceea ce ai scos pana acum, si totusi foarte frumos… Bravo Andraaa; scoti cele mai frumoase piese!”, a scris o fană pe nume Irina pe Youtube.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top