Connect with us

Revistateo.ro

André Rieu, mesaj de Paşte în limba română

Inedit

André Rieu, mesaj de Paşte în limba română

Foarte multe vedete au obiceiul de a le transmite fanilor urări cu ocazia diferitelor sărbători, însă André Rieu le-a întrecut pe toate. Acesta a învăţat special câteva cuvinte în limba română şi le-a pregătit celor care îi iubesc muzica o surpriză cu totul deosebită.

Violonistul a postat un videoclip care îl înfăţişează vizitând o biserică din România, după care a urmat mesajul: „Dragi prieteni din toată România, vă urez tuturor un Paşte fericit! Bucuraţi-vă de acest moment special al anului cu familiile şi prietenii. Aştept cu nerăbdare să vă întâlnesc în curând. Şi toate cele bune din Maastricht”.

André Rieu a pregătit fanilor din România o serie de concerte maraton, urmând să anime cu muzica sa Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 şi 14 iunie.

După ce iniţial au fost anunţate doar 3 concerte, artistul a decis să susţină 7 reprezentaţii pe scena din Bucureşti, după ce a văzut că biletele s-au epuizat într-o singură zi.

Momentan, cei care vor să-l vadă pe André Rieu mai pot achiţiona un loc în Piaţa Consituiţiei, iar biletele rămase la vânzare se pot găsi în reţeaua Eventim.

André Rieu, născut la Maastricht, în Olanda, rămâne în continuare unul dintre cei mai renumiţi muzicieni din lume, cu peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri vândute în întreaga lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top