Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Bălan a suferit de despresie

Star

Andreea Bălan a suferit de depresie

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste de la noi. A dezvăluit că s-a confruntat cu unele probleme. Mai exacrt, a suferit de despresie. În perioada sarcinii, dar și după ce a născut, artista a suferit de despresie. Vedeta a spus că doar în spital reușea să se simtă mai bine.

Andreea Bălan a suferit de despresie. Declarațiile artistei

Andreea Bălan a trecut prin momente mai dificile. Asta deoarece a suferit de depresie. A avut nevoie de ajutorul specialiștilor. De asemenea, a angajat o bonă care să o ajute la creșterea copilului.

În perioada sarcinii nu a avut concerte din cauza stării sale. După ce a născut, starea ei s-a accentuat. Nu voia să plece din spital deoarece acolo se simțea cel mai bine. Nu i-a fost rușine să ceară ajutor.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, o femeie înșelată. Cântăreața a vorbit deschis despre eșecurile ei amoroase

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, prima reacție după ce Keo va deveni tată: „De multe ori e bine să taci”

„S-a întâmplat hormonal să mă simt foarte prost, tristă, apatică, pe toată perioada sarcinii. Nu mi-am luat concert, am luat pauză. După ce am născut, s-a accentuat și mai mult. Mi-am pus în gând în două săptămâni să mă refac. Dacă îmi permit, de ce să nu am o bonă? Majoritatea mamelor care intră în depresie, intră pentru că au stat acasă. Soțul meu a preluat tura de noapte, acea perioadă de oboseală cronică.

Eu am cerut ajutor, despre asta vorbesc. Eu nu am vrut să plec din spital, pentru că acolo m-am simțit bine. Am cerut și medicamente ca să nu mai am dureri. Nu mi-a fost rușine să cer ajutor. Să nu fiu răutăcioasă, dar doar în România se crede că se fac copii ca să aibă grijă de noi la bătrânețe. Eu la bătrânețe o să am o pensie, o situație, copiii nu se fac ca apoi să te folosești de ei”, a declarat artista în cadrul unei emisiuni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top